Увечері 11 січня кандидат у президенти Володимир Зеленський разом з поліцейськими та групою невідомих почали штурм офісу в центрі Києва, який розташований на вулиці Велика Васильківська, 21.

Один із співробітників офісу поділився деталями і повідомив, що власником будівлі являється дружина Зеленського Олена, а також продюсер «95 кварталу» Сергій Шефір.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Цей офіс спірний, справа в судах, але Зеленський спільно з національною поліцією його штурмують. За документами, приміщення належить дружині Зеленського та Сергію Шефиру,– зазначає співробітник.

За його словами, "існує якесь товариство, яке має першочергове право покупки офісу, його інтереси порушили, і тепер компанія судиться в Печерському суді". У той же час, Зеленський, судячи з усього, не став чекати рішення суду і "уклав договір з нацполицією, договір оренди і, вирізавши замки, заїхав" в приміщення.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще


Як каже чоловік, весь конфлікт почався приблизно в 10 ранку.


До нас в офіс прийшли юристи від Володимира Зеленського з поліцією і заявили, що ми повинні залишити приміщення, оскільки ми нібито незаконно його орендуємо. Наші юристи запропонували це все вирішити правовим шляхом. В результаті вся ця тяганина тривала цілий день, а вже ввечері приїхали спецназівці, які заштовхали шістьох наших співробітників в автозак, і поїхали в Печерське управління поліції,– каже він.

Приблизно 19 годин ситуація біля офісу спокійна. Поліцейські поїхали, активісти також розійшлися.

До того ж, представники компанії, яка орендувала офіс, відзначають, що вже написали відповідні заяви в поліцію і прокуратуру, і в понеділок, 14 січня, будуть подавати заяву в суд.

Також в інтернеті опубліковано відео, на якому видно кадри, де поліцейські проводять затримання кількох людей. Їх поміщають в автобус спецназівців, який припаркований біля офісу.

Нагадаємо, Невідомі штурмують офіс Зеленського: відео

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Творіння Зеленського підриває українські кінорекорд: зібрав майже 54 млн грн

Також Знай.ua" писав про те, що Євген Кошовий з Кварталу 95 терміново звернувся до українців: це все фейк, не ведіться