Журналіст Дмитро Гордон заявив, що до 14 січня з'явиться новий рейтиновый кандидат у президенти України.

Заява прозвучала в програмі "Вечірній прайм" на телеканалі "112 Україна".

За словами Гордона, цей новачок відразу займе лідируючі позиції у четвірці разом із Юлією Тимошенко, Анатолієм Гриценком, Володимиром Зеленським і цілком може пройти у другий тур.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Він зробить гучну заяву про те, що йде на вибори, щоб перемагати. І шанси у нього, на мій погляд, дуже великі. Ця людина сплутає карти всім, хто знаходиться зараз нагорі", - сказав Дмитро Гордон, але свою кандидатуру виключив.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що трастовий керуючий Rothschild Trust, який управляє кондитерською корпорацією Roshen, перерахував президенту Петру Порошенку другий транш дивідендів у розмірі 548,6 млн. гривень.

Президент повідомив про суттєві зміни у майновий стан ще 1 січня поточного року.

Крім доходу від Rothschild Trust Порошенко також задекларував 26,2 млн. гривень дивідендів від інвестиційного фонду Прайм Ессетс Кепітал.

Як повідомляв портал "Знай.uа", чинний глава України Петро Порошенко звернувся до своїх майбутніх опонентів на президентських виборах-2019.

Відповідну заяву було розміщено на сторінці президента в Facebook.

Порошенко звернувся з проханням до іншим політичним силам та кандидатам у президенти власним прикладом продемонструвати високу якість виборчого процесу".

Президент також переконаний, що необхідно забезпечити необхідне спостереження за президентською кампанією з боку всіх визнаних міжнародних організацій.

"Знай.uа" писав, що одіозна телеведуча, відома путінська пропагандистка Ольга Скабеева вийшла з себе в прямому ефірі через український Томос.

Неабиякий скандал розгорівся безпосередньо в прямому ефірі головного російського телеканалу, коли в провідній пропагандистського ток-шоу "60 хвилин" просто здали нерви.

Розлючений путінська "працівниця ротом" в істериці побажала громадянам "вдавитися своїм Томосом".