11 січня група невідомих намагалася заблокувати офіс підрозділу Національної поліції на вулиці Велика Васильківська в Києві.
Про це повідомила прес-служба столичної поліції в Facebook.


"Невідомі особи перешкоджали доступу правоохоронців до робочих місць, а десять чоловік доставили в управління поліції. В даний час ситуація біля офісного приміщення спокійна", - відзначили в прес-службі.
Поліцейські уточнюють інформацію про постраждалих. Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 342 (опір працівникові правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Також одного чоловіка затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Нагадаємо, Володимир Зеленський зробив офіційну заяву для своїх шанувальників. Він попередив, що найближчим часом в Україні можливі провокації і фейковий мітинги від імені Зеленського і партії "Слуга Народу".

Команда Зеленського заявила, що про підготовку провокацій чорних політтехнологів їм стало відомо з особистих джерел.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"За планом чорних політтехнологів, в мітингах візьмуть участь тітушки, яким демонстративно платити гроші. І все це будуть фіксувати знімальні камери і журналісти деяких ЗМІ заради чергової інформаційної атаки, мета якої - дискредитація нашого руху", - йдеться зверненні до прихильників.

Як повідомляв портал Знай.ua, політичний психолог Сергій Кривуля вважає, що Зеленському на посаді президента може загрожувати небезпека. За словами психолога, після попадання кандидата на високу посаду у нього може "розвалитися голова". Влада - підступна, вона ламала і не таких, зазначив Кривуля.

У піку старшому поколінню, обридлої влади, бездарній політиці і т.д. Багато, можливо, підуть і проголосують за актора і просто "свого хлопця".

Також Знай.ua писав, что Володимир Зеленський вирішив залучити виборців за допомогою відомої практики, якою вже скористалися в 20 країнах світу. Зеленський через соціальні мережі залучає громадян, щоб створити передвиборчу програму.