Відомий український актор студії "Квартал 95" Євген Кошовий попередив українців про провокації які вже ретельно готуються під ім'ям політичної сили Зеленского.

Кошовий записав відеозвернення до українців у своєму Instagram у п'ятницю, 11 січня.

У відео актор заявив, що "Команда Зеленського" не збирає ніяких мітингів і акцій, а також попередив про можливі провокації з боку конкуруючих політичних сил.

"Ніяких мітингів і акцій ми не збираємо. Ні безкоштовних, ні за гроші. Це все фейк! Будь ласка, будьте розумними не ведіться."

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Зеленський та Кошовий
Зеленський та Кошовий

Підписники актора в коментарях почали писати масу теплих слів на підтримку Зеленського та Євгена Кошового.

"Жека, ви молодці. Я вас люблю!!!", - написала Світлана.
"Ви класні, ми Вас чуємо!", - додала Оксана.
"Жека, та ти якщо що то будеш міністром закордонних справ як в слузі народу?" - запитав Федер.

Нагадаємо, романтична комедія від студії "Квартал 95" б'є рекорди українського кінопрокату. За два тижні фільм подивилися майже 600 тисяч глядачів. Про це в п'ятницю, 11 січня, повідомляє Бізнес.Медіа з посиланням на Facebook-сторінку кінокартини.

"Наша романтична комедія "Я, Ти, Він, Вона" за два тижні прокату зібрала майже 54 млн. гривень в українських кінотеатрах! За цей період фільм подивилися майже 600 000 глядачів. Прокат триває. І цілком можливо, що у нашої кіноіндустрії незабаром буде новий рекорд касових зборів серед фільмів, зроблених в Україні і для українців", - написали на сторінці фільму.

Раніше зазначалося, що ролик за участю Кварталу 95 і Монатика поставив на вуха всю країну.

Як повідомляв "Знай.uа" у ніч з 31 грудня на 1 січня, лідер Студії "Квартал 95" Володимир Зеленський офіційно заявив, що збирається йти в президенти.

Також "Знай.uа" писав, що українці "агітують" Вакарчука балотуватися у президенти слідом за Зеленським.