Голова ГО "Всеукраїнський союз учасників АТО" Олександр Кралюк розповів, як у серпні 2014 року українські воїни були виведені з оточення після дзвінка Анатолію Гриценку.

Про це він розповів під час Форуму демократичних сил.

"Слухайте, члени ТСК, які кажуть, що Гриценко не воював! Хлопці були виведені з оточення під Хрящуватим завдяки тому, що ми додзвонились до Анатолія Степановича!", - зазначив ветеран, згадуючи, як у серпні 2014 року в селищі Хрящувате тримала оборону друга рота 24 батальйону.

Він додав, що тоді не було зв’язку і солдати змогли додзвонитись тільки до Анатолія Гриценка. Саме після цього дзвінка, підкреслив Кралюк, їх вивели з оточення.

"Я впевнений, що у кожного воїна, який тут присутній, така сама історія. І кожен з тих, хто на передовій, розуміє: саме таких людей сьогодні треба ставити до керма. Не боятись, не думати про те, що ми знову помиляємось, тому що історія дає шанс - отримати нову країну", - зауважив Кралюк.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще