Комік і засновник студії "Квартал 95" Володимир Зеленський в новорічну ніч ошелешив українців новиною про те, що збирається балотуватися в президенти. З того моменту всі гадають, хто опиниться в його команді.

Користувачі мережі невпинно стежать за кожним кроком Зеленського. Вони згадали один з недавніх концертів студії "Квартал 95" в Харків. Після нього відомий український педіатр Євген Комаровський опублікував спільне фото з Зеленським на своїй сторінці в Facebook.

На знімку видно, що зустріч була неформальною, а Комаровський і зовсім заінтригував користувачів підписом до фото. Він запитав у Володимира, чи готовий він йти в президенти і почув відповідь, який пообіцяв не розповідати нікому до певного часу.

Користувачі соцмережі відзначають, що, можливо, це саме час уже настав і тепер вже можна сказати, що Комаровський опиниться в команді Зеленського з розрахунком на те, щоб зайняти пост міністра охорони здоров'я України.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

У той же час відомий політтехнолог Віктор Уколов вважає, що Володимиру Зеленському пора вже призначати міністра охорони здоров'я. Уколов зазначає, що пора вже комусь із наближених до шоумену людей сказати цього артиста, що це поза межами повноважень президента.

"Він навіть не знає, чим займається президент – куди ж йому балотуватися?", – задається питанням політтехнолог.

Раніше повідомлялося, що не так давно представництво в Житомирі партії автора і актори Студії "Квартал 95", кандидата в президенти України Володимира Зеленського заявило про провокації, згодом оприлюднили дані про проведення обшуків.

Звідки стільки уваги до його команді, можна тільки припускати. Тому вирішили розібратися, хто насправді входить в неї і які настрої електорату.

Нагадаємо Зеленського вперше розповіли про стосунки з Коломойським. Команда новоспеченого політика заявила про медиаподдержке з боку олігарха.

Як повідомляв Знай. ua, Притула передбачив конкурентів Зеленського у другому турі: жінка і лисий. Без всяких рейтингів і соціологів.

Знай. ua писав, що українці склали програму для Зеленського: долар по 8, страта "попередників" і пенсії простим смертним.