У команді Володимира Зеленського попередили українців про небезпеку фейкових новин про артиста під час передвиборної компанії. Про це передає "Бізнес.Медіа".

"600 ботів, 50 ошуканих українців і один "народний" депутат відреагували на черговий брудний фейк. Нам здається, такої кількості брехні ще не виливалося ні на одного кандидата в президенти. Нас бояться. Але їм вже нічого не допоможе" - повідомляється в заяві команди Зеленського.

Зеленський має на увазі виникнення фейкової сторінки в Facebook, яка від імені кандидата в президенти поширювала провокаційні публікації.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

У коментарях підписники обурилися цим випадком і підтримали команду Зеленського в передвиборній гонці.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Чим більше вони його паскудят, тим більше він піднімається в очах народу", "Це ще не кінець хлопці. У нашої команди дуже багато ворогів, крім того що вони поширюють мільйони фейків, вони ще й намагаються провокувати нашу команду. Мотив? Розвалити нам команду!", - пишуть вони.

Раніше повідомлялося, що автор та актор студії "Квартал 95", а нещодавно – кандидат у президенти України, Володимир Зеленський оприлюднив перший "ескіз" своєї передвиборчої програми.

Зеленський та Кошовий
Зеленський та Кошовий

Гуморист відкрито зізнався, що повноцінного плану у нього і його команди поки немає, і звернувся з проханням до прихильників порадити йому, що потрібно змінити в державі в першу чергу.

Більшість читачів попросили знизити комуналку, податки, скоротити кількість чиновників, зупинити медичну реформу і реформу освіти, підвищити зарплати і закінчити війну. Деякі просили повернення смертної кари – втім, не уточнили чиї прізвища зі списку влади минулих років мають на увазі.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Інші хотіли статусу ядерної держави і "впровадити модель Швейцарії в Україні".

Нагадаємо, політтехнолог Зеленського розкрив всі секрети.

Раніше Знай.ua повідомляв, у Зеленського вперше розповіли про стосунки з Коломойським.

Також Знай.ua писав, соціолог розповіла про шанси Зеленського на виборах.