Кожні п'ять років в Україні відбувається небачене за масштабами і, без перебільшення, всенародне "шоу" - президентські та парламентські вибори, коли кандидати правдами і неправдами намагаються схилити виборців на свій бік.

вибори в Україні
вибори в Україні

Чинний президент України Петро Порошенко і лідер політичної сили "Батьківщина" Юлія Тимошенко вирішили застосувати нові способи заманювання електорату перед майбутніми виборами глави української держави.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Про це пишуть українські ЗМІ.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

У повідомленні йдеться, що кандидати на пост президента України не шкодують гроші і вигадують нові способи дискредитації один одного.

Так, нещодавно в мережі з'явилися мультфільми, спрямовані на висміювання вчинків Петра Порошенка і Юлії Тимошенко.

Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко

В одному з них лідер політичної сили "Батьківщина" продумує нову стратегію завоювання уваги з боку виборців. Вона активно шукає соратників, які, на жаль, не завжди виправдовують її очікування.

Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко

Варто нагадати, що час "Х" уже близько - вибори глави української держави відбудуться 31 березня 2019 року. На даний момент бажаючі балотуватися на пост президента можуть подати свої документи на розгляд Центральної виборчої комісії.

вибори в Україні
вибори в Україні

На сьогодні офіційно кандидатами на президентський пост стали 6 осіб. Однак поки серед них немає найбільш рейтингових осіб. За попередніми даними, до таких відносяться нинішній президент України Петро Порошенко, шоумен Володимир Зеленський і глава партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко.

Нагадаємо, українські політики породили одне з найганебніших явищ – підкуп виборців.

підкуп виборців
підкуп виборців

Воно супроводжувало українські вибори з перших років незалежності. З часом змінювалась лише форма, а суть залишалася та сама – задобрити виборця, щоб він віддав свій голос за "щедрого" кандидата.

Як повідомляв раніше Знай.ua, український гуморист Сергій Притула не припиняє жартувати над ідеєю Володимира Зеленського балотуватися у президенти України.

Сергій Притула
Сергій Притула

Після кумедного ролика про те, як ведучий пропонує свою кандидатуру на заміну, він перейшов до більш рішучої іронії:

"Прикиньте, виходить Зеленський в другий тур, а там його чекає... пара номер 8 - Наталя Могилевська та Влад Яма!", - написав шоумен на сторінці у Facebook.

Також Знай.ua писав про те, що у команді Володимира Зеленського попередили українців про небезпеку фейкових новин про артиста під час передвиборної компанії.