Влітку минулого року Департамент охорони здоров'я КМДА на державних закупівлях отримав тест-системи для проведення скріннігових обстежень дітей та вагітних. Але завдяки деяким чиновникам бюджет знову втратив солідні суми, так як придбали новинки втридорога.

Про це на сторінці у Facebook розповів Олексій Тамразов. Мова йде про заступника директора того самого департаменту, Геннадія Лепського.

Саме він звинуватив журналістів, котрі займалися антикорупційним розслідуванням, відкрито назвавши їх "брехунами", але при цьому знизивши вартість за підсумком скасувавши взагалі закупівлю - "відсутність необхідності".

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Саме Гені підпорядковується глава тендерного комітету. І все б добре, але Гена вирішив сам собі подарувати новий Порше на Новий Рік. І все б добре, але ж Гена чиновник і в рік свині, Гена, вирішив насвинячити розмістивши фотки незадекларованої машини. Гена приміряє колір курточки під колір авто, Гена в автосалоні, Гена в машині, Гена поруч з машиною на дачі, Гена поруч з машиною по дорозі в Буковель і ще є фото з "президії" з коментарем: "розумну фізіономію в президії не зробиш, так вважай що даремно виступав " Ні, не дарма виступав Гена - ми помітили. Даремно Гена придбав і зареєстрував автомобіль на свого брата -Лепского Олексія - інженера по життю", - зазначає Тамразов.

Лепський, до речі, забув: у брата ніколи не було авто, їздив він на машині батька, поки в нетверезому стані не потрапив в ДТП, отримав штраф більше 10 тисяч гривень, але так його і не сплатив.

"Але не дарма брат реєструє в листопаді 2018 ФОП і вже 20 грудня купує і реєструє новий Порше, який стоїть в салоні від 2,6 млн грн. ФОП, правда, поки декларації не здавав, але мабуть все пішло добре у "брата". а що Ви собі подарували на Новий Рік?", - підсумував він.

До речі, ось витяги з того самого розслідування стосовно державних закупівель, котрі наочно підтверджують факт невиправдано високих цін:

Дивіться: Україна в світовому антирейтингу корупції

Нагадаємо, столична мерія залишила творців муралів на "Осокорках" без гонорарів. Як повідомляв "Знай.ua", у Києві копи знайшли підозрюваних у зухвалому напад на міську електричку. Також "Знай.ua", у київському метро розпилили невідому речовину.