Можливість повномасштабної війни України з РФ настільки близька, що заперечувати її просто безглуздо. Так вважає народний депутат Дмитро Ярош:

"Вона (повномасштабна війна, - ред.) Може бути в будь-який момент. Що Путіну в голову стрельне, то і буде. Це ж неадекватна людина. На мій погляд, на повномасштабну окупацію в Росії немає сил. Вони можуть провести локальні операції по виходу з Криму на рівень Каховки і Мелітополя, а потім пробити так званий "сухопутний коридор" через Маріуполь. Вони можуть провести десантні операції по Одесі, Миколаєву, по Херсонській області ", - зазначив екс-керівник Правого сектора в коментарі "УП".

На думку командувача Української добровольчої армії, другий удар - це може бути спрямований на Харків.

"Ідеальна для них схема була б - ці два удари з півночі і з півдня. Відповідно вихід на Дніпро і замикання наших збройних сил, які знаходяться в зоні ООС. Відрізання фронту і знищення головних сил України. Але їм вдасться це? Ну, будемо гідно воювати ", - підкреслив Ярош.

Дмитро Ярош (засновник "Української добровольчої армії"
Дмитро Ярош (засновник "Української добровольчої армії"

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Відповідаючи на питання, як можна повернути тимчасово окупований Крим і захоплену гібридними військами РФ частина Донбасу, Ярош сказав: "Вважаю, що абсолютно реальним є навіть військовий спосіб повернення частини Донбасу. Звичайно, при певній дипломатичної підтримки. В межах п'яти років це реально зробити. без великих втрат. Ми туди зайдемо, проведемо невелику зачистку, і все стане на свої місця ".

Путін
Путін

Він уточнив, що "з Кримом - важче":

"Проведення військової операції проти фактично вже військової бази РФ - це занадто великі втрати в особовому складі і техніці. З огляду на рельєф і інші чинники, провести успішно операцію в Криму нам не вдасться".

Дивіться: "Припиняти воєнний стан - неправильно" - Дмитро Ярош

Нагадаємо, Ярош оголосив полювання на РПЦ. Як повідомляв "Знай.ua", Ярош поділився спогадами про своє комуністичне минуле. Також "Знай.ua", Ярош прокоментував воєнний стан в Україні.