Днями в українському медіапросторі спливла заява лідерки "Батьківщини" Юлії Тимошенко про те, що у другому турі президентських виборів вона переможе чинного главу держави Петра Порошенка.

Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко

Про це пишуть українські ЗМІ з посиланням на заяву політика.

"Мета цієї заяви - знизити шанси Володимира Зеленського на потрапляння до другого туру. Тому що Тимошенко, згідно соціології, програє Зеленському в другому турі", - розповів політолог Руслан Бортник.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Експерти назвали жіночий предмет, який брудніший навіть за унітаз: ви ніколи їх не чистите Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються
Показати ще

Експерт переконаний, що для лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко зустріч з чинним главою держави Петром Порошенко в другому турі президентських виборів - дуже бажаний результат.

Юлія Тимошенко, лідер фракції "Батьківщина"
Юлія Тимошенко, лідер фракції "Батьківщина"

При такому сценарії вона, за прогнозами експертів, здобуває перемогу і зможе відігратися за останні чотири роки.

"Але справа в тому, що Юлія Тимошенко робить такі заяви навмисно. Мета цієї заяви - знизити шанси Володимира Зеленського на потрапляння до другого туру. Тому що Тимошенко, згідно соціології, програє Зеленському в другому турі. І спроба сказати, що крім мене і Порошенко кандидатів більше немає - це атака на Зеленського. Це спроба дати електорату меседж про те, що Зеленський - не президент, і всі інші кандидати - несуміжна", - резюмував Бортник.

Нагадаємо, навколо можливого президентства коміка Володимира Зеленского з кожним днем піднімається все більше галасу.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Люди втомилися від "традиційних" політиків та їхніх нескінченних обіцянок – цим пояснюється божевільне зростання рейтингів Зеленського, якого злі язики вже встигли охрестити "клоуном".

Як повідомляв раніше Знай.ua, кожні п'ять років в Україні відбувається небачене за масштабами і, без перебільшення, всенародне "шоу" - президентські та парламентські вибори, коли кандидати правдами і неправдами намагаються схилити виборців на свій бік.

вибори в Україні
вибори в Україні

Також Знай.ua писав про те, що у мережі розгорілися справжні словесні баталії через нове фото лідерки "Батьківщини" Юлії Тимошенко, яка збирається брати участь у виборах на пост глави держави.