В Youtube з'явилося відео кандидата в президенти Володимира Зеленського імовірно на похоронах Петра Порошенка.

У ролику шоумен виголошує промову під час поховання глави української держави, в саркастичної формі перераховуючи "досягнення" чинного президента. Серед них - підвищення цін на газ, "кришування" грального бізнесу і будівництво житлового комплексу в охоронній зоні ЮНЕСКО. Однак ім'я Петра Порошенка прямо не називається.

Президент України Петро Порошенко на генпрокурор Юрій Луценко
Президент України Петро Порошенко на генпрокурор Юрій Луценко

Все відбувається на пустирі. Перед труною, в якому за задумом сюжету знаходиться президент, встановили кафедру з мікрофонами і гербом України, за яку встав Зеленський.

Володимир Зеленський, актор "Кварталу 95"
Володимир Зеленський, актор "Кварталу 95"

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Яке горе, неоціненна втрата для всієї нашої політики. На виборах 2014 року він обіцяв нам сильну економіку. Як багато він ще не зміг нам пообіцяти. Він пішов, і пішов так рано!" - почав Зеленський під траурну музику.

Президент України Петро Порошенко
Президент України Петро Порошенко

"Гірко усвідомлювати, що ми не можемо зрадити його тіло землі, адже саме за її рішенням на цій землі буде величезний житловий комплекс. Ми навіть не могли спалити його тіло в крематорії, адже ціна на газ, про яку саме він домовився, м'яко кажучи, - померти не встати. Але нічого, саме завдяки цій ціні йому і так горіти в пеклі ", - продовжив Зеленський. За його словами, вони можуть не знайти імені "небіжчика" на могильній плиті, адже "ще за життя він переписав свою смерть на дружину і близьких родичів".

Володимир Зеленський, актор "Кварталу 95"
Володимир Зеленський, актор "Кварталу 95"

"Він умів дружити: за чотири скликання у Верховній Раді він встиг побувати в дев'яти фракціях", - продовжив комік. Шоумен побажав "покійному" не сумувати, адже "скоро до нього приєднаються всі його соратники".

Дивіться: Зеленський "поховав" Порошенка

Нагадаємо, Зеленський попередив українців про небезпеку.

Як повідомляв "Знай.ua", Притула і Зеленський зустрілися у несподіваному місці Також "Знай.ua" писав, Зеленський отримав ультиматум від українців.