Популярна телеведуча Юлія Литвиненко, яка минулого року покинула телеканал "Прямий", заявила про політичні амбіції.

У інтерв'ю своєму екс-колезі Євгену Кисельову вона заявила, що не виключає ймовірності своєї участі у виборах-2019, передає mediananny.

"А чом би й ні? Хто може заборонити молодим людям, які не виїхали, які вірять в цю країну, отримали освіту в цій країні? Хто як не ми? Не можу зараз відповісти на це питання. Ще не йду. Рішення витає в повітрі. Але розповім про свою мотивацію. Справа в тому, що я близько 20 років працювала в інформації, дуже добре знайома з багатьма політиками. Багато хто з них так і не дали відповіді на важливі історичні події. Думаю, що час відповідей якраз настає. Це по-перше. По-друге, я думаю, що цей кругообіг повинен полягати в прискоренні реформ," - розповіла Литвиненко.

У свою чергу, ресурс Страна.ua, стверджує, що на виборах Литвиненко буде основною опоненткою Тимошенко. Журналісти навіть знайшли її передвиборні плакати. На них Юлія ставить питання політикам.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Найбільша їх кількість адресовано, власне, Юлії Тимошенко.

Крім того, журналістка поділилися інформацією про давні робочі відносини з Володимиром Зеленським, який заявив про намір брати участь у президентських виборах.

Євген Кисельов нагадав про її роботу на телеканалі "Інтер" та запитав, як вона тепер до нього ставить. Литвиненко відповіла, що звільнив її з каналу тодішній генпродюсер Зеленський.

"Він, прийшовши туди керівником, згорнув все виробництво. Канал так і не відродився. Фінансування було направлено на виробництво програм "95 кварталу", - розповіла журналістка.

За словами Юлії Литвиненко, на той момент вона робила на каналі три проекти: "Позаочі", "Розбір польотів" і "Люди світу".

"Потім нам пояснили, що виробництво згортається, тому що це все дорого. Це був 2012 рік. Там було кілька інвесторів, один з них їхав до Лондона - це був Валерій Хорошковський. І він, по суті, передомовився з Коломойським, якому за якихось умов передали Зеленського з "Кварталом". Така була історія, тому все згорнулося", - додала вона.

Нагадаємо, Притула і Зеленський зустрілися у несподіваному місці: вся Україна затамувала подих.