В команді кандидата в президенти Володимира Зеленського попередили українців про небезпеку фейкових новин про артиста під час передвиборної гонки.

"600 ботів, 50 ошуканих українців і один "народний" депутат відреагували на черговий брудний фейк. Нам здається, такої кількості брехні ще не виливалося ні на одного кандидата в президенти. Нас бояться. Але їм вже нічого не допоможе" - повідомляється в заяві команди Зеленського.

В команді Зеленського мають на увазі виникнення фейкової сторінки в Facebook, на якій від імені коміка і кандидата в президенти поширювалися провокаційні публікації.

Багато українців підтримали команду Зеленського і самого артиста і обурилися таким підлим махінацій.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Чим більше вони його паскудят, тим більше він піднімається в очах народу", "Це ще не кінець хлопці. У нашої команди дуже багато ворогів, крім того що вони поширюють мільйони фейків, вони ще й намагаються провокувати нашу команду. Мотив? Розвалити нам команду!", - пишуть коментатори.

Раніше повідомлялося, що в ролику шоумен Зеленський виголошує промову під час похорону глави української держави, в саркастичній формі перераховуючи "досягнення" чинного президента. Серед них - підвищення цін на газ, "кришування" грального бізнесу та будівництві житлового комплексу в охоронній зоні ЮНЕСКО. Однак ім'я Петра Порошенка прямо не називається.

Нагадаємо, Зеленський отримав ультиматум від українців: смертна кара, кінець війні і долар по 8. Нещодавно автор і актор Студії "Квартал 95", а нещодавно – кандидат у президенти України, Володимир Зеленський оприлюднив перший "ескіз" своєї передвиборчої програми.

Як повідомляв Знай. ua, Тимошенко "забула" Зеленського: названий головний страх Леді Ю. Експерт прокоментував гучну заяву лідера "Батьківщини".

Знай. ua писав, що феномен Зеленського - не перший: історія італійського коміка, який пішов у політику. Італія хотіла "нове обличчя" у владі, і народ згадав, про коміка.