Про це стало відомо на засіданні погоджувальної ради парламенту. Голова Верховної Ради України Андрій Парубій сказав, що законопроект №5670-Д "Про забезпечення функціонування української мови як державної" почнуть розглядати у лютому 2019 з початком нової сесії Верховної Ради України, передає кореспондент УНН.

"У наступну сесію, першу, другу тиждень треба з нього починати, тому що (треба - ред.) розуміти, що 2,5 тисячі поправок - це може бути і тиждень, а може бути і більше тижня, в залежності від того, наскільки автори поправок будуть наполягати на своїх поправках ", - запевнив Парубій.


До речі, 4 жовтня Верховна Рада України прийняла в першому читанні законопроект 5670-Д "Про забезпечення функціонування української мови як державної".

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадємо, раніше повідомлялося, що український суд вперше покарав любителя "руського міра" за наругу над стягом: так буде з кожним. У Дніпрі восторжествувала справедливість. Так, 11 січня Апеляційний суд міста відмовив в апеляції жителю Кривого Рогу на вирок суду першої інстанції про покарання за наругу над державним прапором.

Слід відзначити, що мешканця Кривого Рогу Євген Колесніков, який зірвав і помочився на прапор України, Довгинцовський районний суд визнав винним у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 1 ст. 338 КК України (Публічна наруга над державним прапором).

За інформацією журналістів, чоловіка позбавили волі на три роки: на два роки за осквернення державного символу, а також ще на рік за крадіжку, за яку він раніше отримав умовне покарання.

Нагадаємо, помер політик, який став ідеологом розпалювання бойових дій в Україні.

Як повідомляв Знай.uа скандальний російський художник Павленский отримав три роки в'язниці.

Знай.uа писав, що зірка Кварталу 95 розповів про зухвалий напад тітушок: вийшли якісь бики з пістолетами.