У вівторок, 15 січня, стало відомо, що Центральна виборча комісія зареєструвала ще трьох кандидатів у президенти України. Про це йдеться в повідомленні ЦВК на офіційному сайті.

Отже, на пост президента України тепер претендують – лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко, лідер партії "Наші" Євген Мураєв і позафракційний народний депутат Віталій Купрій.

Анатолій Гриценко

Також у ЦВК наголосили, що таким чином, станом на вівторок, 15 січня, в Україні поки що зареєстровано вісім кандидатів у президенти.

Уточнимо, що вибори президента України відбудуться 31 березня 2019 року. 31 грудня 2018 року в країні стартувала президентська виборча кампанія.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

4 січня ЦВК зареєстрував першим кандидатом у президенти колишнього міністра екології та природних ресурсів України, юриста Ігоря Шевченка.

8 січня ЦВК зареєструвала мера Львова, лідера партії "Самопоміч" Андрія Садового, екс-голову Служби безпеки України, лідера руху "Справедливість" Валентина Наливайченка, нардепа від Блоку Петра Порошенка Сергія Капліна та екс-главу Аграрної партії Віталія Скоцика.

Варто відзначити, що офіційне висунення кандидатів та подача документів для реєстрації дозволяються до 3 лютого 2019 року. На реєстрацію виділяється всього п'ять днів. Останнім днем реєстрації стане 8 лютого.

Нагадаємо, днями в українському медіапросторі спливла заява лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко про те, що у другому турі президентських виборів вона переможе чинного главу держави Петра Порошенка.

Як повідомляв портал Знай.uа, чинний президент України Петро Порошенко і лідер політичної сили "Батьківщина" Юлія Тимошенко вирішили застосувати нові способи заманювання електорату перед майбутніми виборами глави української держави.

Також портал Знай.uа писав, що одеський сатирик Михайло Жванецький несподівано відреагував на можливе президентство Володимира Зеленського. Він привітав рішення Зеленського балотуватися на пост президента і підкреслив, що ця людина набагато краще за старих комодів.