Від імені Кернеса та Порошенка харків’ян привітали з новорічними святами листівкою, на якій зображено Леніна.

У Харкові розсилають вельми цікаві вітальні листівки, підписані мером міста Геннадієм Кернесом та президентом Петром Порошенком. На них зображено "поваленого" Леніна. Про це повідомляє проект "Вибори".

За даними автора матеріалу, нещодавно до поштових скриньок харків’ян потрапили листи із привітаннями з новорічними святами. На фото, використаному для створення листівки, зображено харківську площу Свободи з пам’ятником Леніну зразка п’ятирічної давності.

Привітання підписані нібито Кернесом і Порошенком.

"28 вересня 2014 року цей монумент повалили мешканці міста після офіційного розпорядження про його демонтаж голови ОДА Ігоря Балути", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Про ймовірну причетність до цих листівок Порошенка та Кернеса журналіст запитав представників команд політиків. Але там відповіли, що вперше про таке чують.

Надсилало листи харків’янам ТОВ "Дірект Технолоджі", яке надає рекламні послуги. Однак назвати замовника привітаньу фірмі відмовилися, посилаючись на умови договору.

Мер Харкова Геннадій Кернес агітує харків'ян підтримати Петра Порошенка на президентських виборах. Автор матеріалу нагадав, що 26 грудня 2018 року харківський міський голова під час спілкування з журналістами вчергове наголосив, що на президентських виборах він особисто підтримав би Петра Порошенка.

А після цієї прес-конференції в багатьох місцевих ЗМІ з'явились рекламні матеріалив на користь Кернеса та Порошенка.

Зазначається також, що від імені Порошенка та мерів зі святами подібними листівками вітали й жителів інших міст, а саме Чернігова та Дніпра.

Нагадаємо, Геннадій Кернес заявив, що не збирається претендувати на пост президента на майбутніх виборах і підтримає чинного президента Петра Порошенка.

Як повідомляв портал Знай.ua, українців обурює, що Геннадій Кернес, який фінансував тітушок під час Євромайдану, не лише знаходиться на свободі, але й займається керівництвом міста.

Також Знай.ua писав про біографію і досьє скандального мера Харкова Генадія Кернеса.