Народний депутат Сергій Шахов виступив щодо приєднання до Розширеної часткової угоди про спорт

Його звернення прозвучало з трибуни Верховної Ради в середу, 16 січня під час розгляду законопроекту №0205.

«Безумовно треба підтримати цю програму, і доєднатися, бо треба розвивати сьогодні в нашій країні спорт. Через те, що сьогодні на місця передали ДЮШСа, все повністю в ганебному стані. Куди не звернешся, наші діти, наші олімпійці виступають під іншими прапорами. Спорт сьогодні не розвивається. Закрити 83 спортивні школи. 30 тисяч дітей практично кинуті напризволяще», – заявив він.

При цьому Шахов навів приклад із Сєверодонецька, який знаходиться в його окрузі.

«Заходжу на стадіон, стадіон розвалений. Написано: «Небезпечна зона». Всі трибуни розвалені… В місті знищена команда «Сєверодончанка», яка займала перші місця з волейболу», – розповів нардеп.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

При цьому він додав, що в багатьох містах України закриті спортивні школи.

Сергій Шахов закликав нардепів об’єднатися, щоб підтримати спорт і дітей України.

Нагадаємо, Шахов оцінив наслідки воєнного стану.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Шахов розкрив схеми "старої влади" на виборах. Також "Знай.ua" писав, що Шахов звернувся до політиків, які піаряться на Томосі.