Журналіст Дмитро Гордон заявив, що міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков є важливою персоною, яка, непомітно для всіх, бере активну участь у політичній гонці. Про це пише replyua.net, із посиланням на gordonua.com.


Експерт нагадав, що головним завданням Міністерства внутрішніх справ на майбутніх президентських виборах є забезпечення законності виборчого процесу. Отже, від роботи Арсена Авакова залежить багато чого. Тому для кандидатів вкрай важливо, кого вирішить підтримати міністр внутрішніх справ. Це навіть може визначити результати майбутньої політичної гонки. При цьому Дмитро Гордон відмовився розповідати, чи знає він про те, з ким на даний момент Арсен Аваков веде переговори щодо взаємодії.


Разом з тим, з інших джерел стало відомо, що недавно колишній прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк домовився з лідером політичної сили "Батьківщина" Юлією Тимошенко про те, що в разі її перемоги на виборах Арсен Аваков зможе залишитися на займаній ним посаді. Таку інформацію громадськості представили журналісти Telegram-каналу The Newsroom Тетяна Ніколаєнко і Оксана Денисова.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Нагадаємо, "Новачком" і шантажем Путін схилятиме до дружби: в зоні ризику Порошенко, Тимошенко, Зеленський.

Як повідомляв "Знай.ua", після заяви гумориста Володимира Зеленського про його наміри балотуватися на пост президента України під час майбутніх виборів, активізувалися фанати фронтмена гурту "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука.

Артиста закликали включитися у президентську гонку. Як відомо, Вакарчук побажав українцям в 2019 році "справжніх змін", а у відповідь отримав прохання взяти приклад з шоумена Володимира Зеленського, який в новорічну ніч повідомив, що буде боротися за посаду президента України.

Також "Знай.ua" писав, 1+1 пояснив, чому Зеленського випустили раніше за Порошенка.