Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров заявив, що пропозиція США з приводу місії ООН на сході України – неприйнятна, і запевняє, що "Донбас не здасться".

Про це стало ясно за підсумками прес-конференції в Москві.

Сергій Лавров
Сергій Лавров

Лавров сказав, що Росія запропонувала організувати місію ООН, щоб взяти під охорону спостерігачів ОБСЄ, присутніх на сході України.

За словами Лаврова, у відповідь американські колеги висунули правило, яке "придумав" Курт Волкер – представник США з українського врегулювання. На думку Лаврова, дані правила полягають не в сприянні діалогу між Києвом і бойовиками, а в тому, щоб "ввести на Донбас 30-тисячний військовий контингент з важкими озброєннями і взяти під контроль весь периметр тій території Донбасу, про яку ми зараз говоримо", - розповів міністр.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Він каже, що пропозиція США – це розпуск окупаційного керівництва Донецька і Луганська, і напрямок поліції ООН і адміністрації ООН, яка буде там все вирішувати".

"Думаю, що нас всі розуміють, але хочуть зробити вигляд, що це єдиний спосіб вирішення української кризи - піти на поводі у нинішньої влади і змусити Донбас здатися. Це не реально, це абсолютно нереалістично - на це сподіватися", - додає Лавров.

Нагадаємо, Нове селфи Захарової привідкрило завісу її залежностей: аргентинський вантаж

Речник Міністерства закордонних справ РФ Марія Захаровазнову опублікувала потворний знімок у своєму Instagram.

В цей раз вона порадувала" передплатником нічним селфи в салоні автомобіля, яке відразу ж зазнала нещадної критики коментаторів, передає "Диалог.UA".

Підопічна Лаврова знову продемонструвала пекельно замыленное особа, що деякі ЗМІ вже прозвали "жертвою аматорського фотошопу".

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Лавров затягнув стару пісню про Україну: неадеквати і русофоби, надії немає

В російському МЗС вирішили висловитися на предмет якості влади в Україні.

Також Знай.ua" писав про те, що Великобританія пробачила Росії Скрипалів: у Лаврова зробили убивче заяву