Спікер українського парламенту Андрій Парубій облаяв одного з лідерів "Опозиційного блоку" Вадима Новинського жорсткою лайкою. Відомо, що інцидент стався під час розгляду законопроекту №4128-д про підпорядкованість релігійних громад.

Андрій Парубій
Андрій Парубій

Парубій обізвав Новинського "нечистю". Про це стало відомо завдяки прямій трансляції засідання Верховної Ради.

Так, Вадим Новинський, який виступав проти ухвалення законопроекту, підійшов до президії і зажадав від Парубія зняти проект з розгляду.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Відійди від мене! Нечисть, відійди від мене!" - відповів йому спікер Верховної Ради і продовжив процедуру.

Варто нагадати, що введення нових санкцій проти України російський президент Володимир Путін передав послання українському олігарху Рінату Ахметову. Таку думку висловив політичний аналітик Дмитро Корнійчук в ефірі "112 Україна". За словами експерта, Кремль включив до санкційного списку "ахметівське" крило Опозиційного блоку як попередження олігарху Ринату Ахметову, щоб він не допомагав Петру Порошенку перемогти на президентських виборах.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Новинський і його колеги потребують негайного створення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України.

"Сьогодні завершилася дія введеного місяць тому з подачі Петра Порошенка воєнного стану в десяти областях України. Я і мої колеги по партії і Фракції Опозиційного блоку у Верховній Раді України з самого початку гостро критикували режим воєнного стану", - пише на своїй сторінці в Фейсбук глава фракції Опозиційного блоку Вадим Новинський.

Він зазначає, що його однопартійці і він вважають, що відбувається PR-акція президента і спроба скасувати або перенести президентські вибори 2019 року в Україні.

Нагадаємо, Вадим Новинський: Опозиційний блок оскаржує в судах незаконне позбавлення права голосу трьох мільйонів громадян.

Як повідомляв Знай.uа Новинський: влада робить рейдерське захоплення руками музейних службовців.

Знай.uа писав, Новинський: у нашої команди є план по досягненню миру.