Довкола намірів Володимира Зеленського ходить чимало чуток, але найпопулярніша – слугу народу нібито фінансує колишній акціонер "ПриватБанку" Ігор Коломойський.

На своїй сторінці у Facebook український блогер, юрист Михайло Шнайдер вирішив пояснити, чому на його думку це неправда:

Володимир Зеленський, актор "Кварталу 95"
Володимир Зеленський, актор "Кварталу 95"

"Після того як Вова озвучив свої президентські амбіції, на нього полилися просто тонни чорнухи і бруду. Сотні фейків були негайно запущені в медіа-простір. А ось і один з цих самих міфів - "Зеленського фінансує Коломойський". До речі це одна з найбільш популярних і тиражованих легенд, останніх декількох тижнів. А тепер трохи фактів. Зеленський успішний бізнесмен, засновник компаній з багатомільйонними оборотами", - зазначив Шнайдер, додавши послужний список актора:

"Квартал-Концерт"

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки
Показати ще

Гумористична Студія "Квартал 95"
Гумористична Студія "Квартал 95"

Займається гастрольно-концертної діяльністю та продажем квитків. До структури компанії. Входить в продюсерський центр та FREEDOM Event Hall.

"Студія Квартал 95"

Гумористична Студія "Квартал 95"
Гумористична Студія "Квартал 95"

Займається виробництвом аудіовізуального контенту та концертної діяльністю. Компанією було випущено безліч телевізійні проектів, серіалів і повнометражних фільмів. Оборот "Студії Квартал 95" обчислюється мільйонами доларів на рік.

Студія "Квартал 95"
Студія "Квартал 95"

"Тепер я думаю всім стало зрозуміло, що Володя далеко не бідна людина. І з легкістю зможе профінансувати свою передвиборну кампанію. Так що черговий міф зруйновано", - підсумував він.

Дивіться: інтерв'ю з Зеленським

Нагадаємо, Зеленського порівняли із Януковичем.

Як повідомляв "Знай.ua", популярний актор "Кварталу 95" Олександр Пікалов виступив перед українцями із заявою, яка стосується чуток про організації політичних акцій та мітингів з боку команди Зеленського.

Також "Знай.ua" писав, Зеленський і "Квартал 95" зробили подарунок Кошовому.