Відомий лікар-педіатр Євген Комаровський розповів, чому на майбутніх виборах президента України буде голосувати за Володимира Зеленського.

"Я проголосую за Вову Зеленського. Він найбільш адекватний, найбільш порядний і найбільш працьовитий. Менше всіх вкрав, це 100%! І якщо людина може більше 10 років зберегти команду, яка в нього вірить і з ним працює - я дуже люблю таких людей", - заявив Євген Комаровський на телеканалі ZIK.

Володимир Зеленський і доктор Комаровський
Володимир Зеленський і доктор Комаровський

Раніше ми повідомляли, що Володимир Зеленський, схоже, визначився з рішенням про участь у майбутній президентській гонці. Про це можна судити за публікації в Facebook відомого українського педіатра Євгена Комаровського, який зустрівся з керівником студії Квартал 95 в Харкові.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Користувачі соцмережі, коментуючи пост, закликають Зеленського йти в президенти і збирати команду.

"Володимир Зеленський – президент, Комаровський – міністр охорони здоров'я. Здорово! Україні дуже потрібні нормальні люди біля керма держави!", – зазначає Ірина Морозова.

Володимир Зеленський (Квартал 95)
Володимир Зеленський (Квартал 95)

Також ми писали, що юрист "Кварталу 95" Іван Баканов розповів подробиці журналістам програми "Схеми" про те, що нібито кандидат у президенти України Володимир Зеленський має бізнес в Росії.

За його словами, компанія "Грін Філмс", яка пов'язана з Володимиром Зеленським, вимушена брати кошти.

За озвученою інформацією лише в період з 2014 по 2017 роки вона отримала прибуток у Росії на суму 13 млн доларів. Баканов каже, що це роялті від прокату фільмів, які за чинними контрактами будуть надходити аж до 2021-2023 років.

"На жаль, ці контракти укладені до 2021-2023 років. Ці контракти стосуються роялті, які одержує ця компанія за зроблені фільми в 2010-2014 роках", - говорить він. Для закриття зазначених компаній необхідна особиста присутність "кварталівців" в РФ, що неможливо через відкриті кримінальні справи проти них", - стверджує адвокат.

Напомним названі головні правила життя Зеленського.

Як повідомляв "Знай.uа", Зеленський спас життя Кошового.

Також "Знай.uа", жарт про Зеленском вилізла Притулі боком.