Радник президента України Петра Порошенка Володимир Горбулін висловив свою думку з приводу агресивної політики Росії.

Так, за словами політика, крім України та Білорусі у глави РФ Володимира Путіна в планах захоплення і інших країн. Наступною метою Росії можуть бути держави Середньої Азії, зокрема Казахстан, а також дестабілізація ситуації на території Європейського союзу. Про це повідомляє Politeka.

"В свій час Казахстан переніс свою столицю подалі від кордону з Китаєм, вважаючи його сусідство трохи небезпечним. Не довелося б переносити столицю ще раз, — як сказав Путін, "кордони Росії ніде не закінчуються", — заявив Горбулін.

Також він упевнений, що Україна, Білорусь і Казахстан — це для Путіна програма мінімум. При цьому в програмі максимум у президента Росії для захоплення припасені європейські країни.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Програма максимум — це не тільки контроль над країнами Балтії, створення зон нестабільності в Польщі, Румунії, Болгарії, Греції, але і формування таких зон у Німеччині, Франції, центральних і південних країнах ЄС. Підготовка до цього йде повним ходом. І це не тільки підігрівання протестних акцій по всій Європі, але і створення воєнізованих формувань. Росія зайнята організацією підпільних вербувальних і військово-освітніх проросійських центрів на всьому континенті (наприклад, Міжнародний центр бойової та спеціальної підготовки "Вовк", філії якого працюють у багатьох європейських країнах). Розгорнута проросійська мережа є великою і серйозною", — зазначив радник Порошенка.

Володимир Горбулін

Нагадаємо, Володимир Зеленський заявив, що перше рішення в разі його перемоги на виборах, давно визначено – це буде особиста розмова з президентом РФ Володимиром Путіним щодо тимчасово окупованих територій Донбасу і анексованого Криму.

Як повідомляв портал Знай.uа, прогнози для Путіна, якому не вірить навіть власний народ, вкрай невтішні, і на цей раз вони прозвучали в ефірі українського телеканалу.

Також портал Знай.uа писав, що останнім часом експерти і політики зійшлися на думці, що Росія залишить Донбас у 2019 році. Існує кілька сценаріїв, як це станеться.