Стало відомо, що популярна телеведуча Олена-Крістіна Лебідь провела відпустку у Львові зі своїм нареченим і віце-прем'єром України Павлом Розенком. Пізніше вона поділилася з шанувальниками, які її улюблені місця у Львові. Про це пише Politeka.

№1. Львівська копальня кави

"Купа сувенірів, смачних і яскравих, екшн з вагонетками, зернами кави, сиплються прямо зі стіни, і… львівський! Так! Це кафе, і тут, як на мене, найсмачніший сирник у місті!"

№2. Площа Ринок

"Ярмарок стріт-фуду просто бомбезний! І так! Саме тут – найсмачніші віденські вафлі! Поряд – опен-ейр каток! З класною музикою і морозцем у ніздрі!"

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

№3. Театр пива Правда

"Божевільна атмосфера теплих і драйвових посиденьок! Пива – 22 сорти! Хто любить? І так – з 19 до 22:00 грає жива музика! Це кайф! Хлопці запалюють по-повній! Світові хіти від Роббі Вільямса до Казино Рояль! Що качає: видають пластикові пляшки, і ти лупиш у такт разом з усіма!!! Нереальний Драйв!"

№4. Палац Потоцьких

"Не думайте, що це нудно! Беріть екскурсовода Сергійка, стильний хлопець зі значком "Карл Лагерфельд", і буде вам екскурсія – мрія! Палац краси невимовний! Сергій запалює не по-дитячому. Живий діалог і море цікавих фактів, не соромтеся питати! Він відповість на все, зуб даю."

№5. Ресторан з акулами 36

"Акули – у величезному акваріумі. Скляний рояль, стильні червоні дивани-софа, і водорості зі стелі, різнокольорові, прямо як на океанських рифах! Ух, атмосфера вражає! До речі, смачне меню. І так, у Львові симпатичний шопінг. Мені купили стильний… кефір. Бо ні чорта міряти не встигала, але очами бачила – є, що захотіти."

Нагадаємо, що віце-премьер-міністр Павло Розенко прокоментував ймовірність узаконення секс-індустрії в Україні. На його думку, це питання є дуже непростим і його неможливо вирішити одномоментно.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олена-Крістіна Лебідь, яка здобула популярність завдяки участі в програмі "Аферисти в мережах", поскаржилася на серйозні проблеми зі здоров'ям.

Також портал Знай.uа писав, наречена віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь перенесла серйозну операцію.