У понеділок, 21 січня стало відомо про те, що новостворена партія "Слуга народу" висунула свого кандидата на президентські вибори.

На з'їзді політичної сили єдиним кандидатом керівника "Студії Квартал 95" Володимира Зеленського, йдеться в сюжеті ТСН.

Сам з'їзд відбувся досить незвично: скромно, без пафосу, церемоній і купи журналістів.

"Хлопці, ніяких партійних засідань, як це відбувається в усіх наших товаришів, не буде. У нас все дуже скромно. Демократично", - заявили у партії.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Слуга народу" (Квартал 95)
"Слуга народу" (Квартал 95)

Засідання відбулося у невеличкому офісі, замість пафосних промов із трибуни – стислі розмови у вузькому колі однопартійців, друзів "Кварталу" та рідних. На засіданні головував лідер партії Іван Баканов.

"Ну, я думаю, не тільки я один запропонував висунути кандидатом у президенти України Зеленського Володимира Олександровича. Хто за? Рішення прийнято одноголосно", - констатував він.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Офіційна частина тривала приблизно 15 хвилин. Далі було влаштовано невеличкий фуршет, більше схожий на дружній перекус: їжа із фаст-фуду і жодного алкоголю. Зеленський зізнається, що вони з колегами свідомо хотіли відійти від помпезного формату партійних форумів.

"Щойно хлопці сказали, що ми повинні зробити з’їзд, зрозуміло, я сказав, что ніяких атракціонів-стадіонів, ніякого совка не буде в нашому життя. Я взагалі вважаю, що це зайве. Але є якісь норми законодавства, тому ми все зробили згідно чинного законодавства", - підкреслив Зеленський.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Новоспечений кандидат переконує, що до кожного свого рішення ставиться серйозно й відповідально. Зеленський пообіцяв, що передвиборна кампанія буде прозорою, а кожен її крок він демонструватиме в режимі онлайн.

"Ми хочемо виходити на зв’язок із людьми, щоб вони бачили, які ми. Я дуже хотів, я молю, щоб в нас вийшло, я дуже хотів, щоб люди побачили весь цей процес", - розповів Зеленський.

Уже цього тижня лідер "Кварталу 95" збирається подати документи до ЦВК.

"Є ідея на день народження. Мені буде 41-й, тому, може, 25 січня!", - резюмував кандидат.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Нагадаємо, кандидат у президенти України, гуморист Володимир Зеленський заявив, що на випадок програшу у першому турі виборів, відмовиться від політики взагалі.

Як повідомляв раніше Знай.ua, якщо український шоумен Володимир Зеленський переможе у президентських виборах, то може чудово вжитися в політичному світі.

Також Знай.ua писав про те, що "Квартал 95" придумала вирішення однієї з найбільш важливих проблем нашої країни, яка близька кожному громадянину.