Раніше президент Російської Федерації Володимир Путін був дуже тактовним і ніколи не дозволяв собі "зайвого". Про це заявив колишній президент України Віктор Ющенко в одному з нещодавніх інтерв'ю для українських ЗМІ.

"Я не можу щось погане сказати про наші стосунки. Це правда... Ті контакти, а їх було дуже багато, і на рівні прем'єрства, і на рівні президентства, вони мені багато чого принесли цікавого", – заявив Віктор Ющенко.

Віктор Ющенко
Віктор Ющенко

Екс-президент також нагадав, як Володимир Путін приїжджав до нього в гості, і в Безрадичах відвідував "бандерівську хату — криївку".

Віктор Ющенко
Віктор Ющенко

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Я такого Путіна не знав, як сьогодні. Я не пам'ятаю випадку, щоб він сказав щось підле, щоб він це зробив брутально, без поваги. Путін-1, при якому мені довелося працювати, був досить тактовним чоловіком. Він ніколи не говорив "ні". Він завжди говорив "ви", – розповів Ющенко.

Варто нагадати, що сьогодні Російська Федерація переживає першу стадію державного перевороту. Вже створено умови, при яких громадяни країни можуть бути не згодні з рішеннями діючої влади. За даними replyua.net це визнав російський політолог Михайло Делягін в інтерв'ю журналістам із Сербії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що радник президента України Петра Порошенка Володимир Горбулін висловив свою думку з приводу агресивної політики Росії. Так, за словами політика, крім України та Білорусі у глави РФ Володимира Путіна в планах захоплення і інших країн. Наступною метою Росії можуть бути держави Середньої Азії, зокрема Казахстан, а також дестабілізація ситуації на території Європейського союзу.

"У свій час Казахстан переніс свою столицю подалі від кордону з Китаєм, вважаючи його сусідство трохи небезпечним. Не довелося б переносити столицю ще раз, — як сказав Путін, "кордони Росії ніде не закінчуються", - заявив Горбулін.

Нагадаємо, Ляшка висунули на пост президента: відчуваю дух перемоги.

Як повідомляв Знай.uа перемога Зеленського підкосить Путіна: з таким ще не грали.

Знай.uа писав, Зеленський "полагодив" всі українські дороги: швидко і якісно.