Після новорічних свят відразу дві соцслужби опитали росіян. Згідно з дослідженнями, рейтинг довіри до Путіна впав - причому, за даними однієї з служб, до історичного мінімуму.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Так, за даними ВЦВГД, до 13 січня 2019 року рейтинг довіри до президента Росії впав до 33,4%. Однак ще в грудні минулого року йому довіряли 36,5% громадян Російської Федерації.

путін
путін

"Показники рейтингу довіри російському президенту досягли мінімуму з 2006 року - до цієї дати на сайті ВЦВГД доступні дані опитувань про довіру до політиків", - наголошується в повідомленні.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Путін
Путін

ВЦВГД ставив респондентам відкрите питання про довіру при "вирішенні важливих державних питань, при відповіді на яке можна вибрати необмежене число політиків. Путін - лідер цього рейтингу. Друге і третє місце займають Сергій Шойгу з 13,7% і Сергій Лавров з 9,3% - їх рейтинги також знизилися на 2,3% і 2,4% відповідно.

"Якщо взяти березневі цифри за 15 років, то найнижча цифра - 45% була в березні 2005 року, максимальна цифра - 65% у березні 2015 року", - розповів журналістам директор ВЦВГД Валерій Федоров в 2015 році.

Таким чином, з 2015 року президенту довіряє майже вдвічі менше росіян.

Варто нагадати, що сьогодні Російська Федерація переживає першу стадію державного перевороту. Вже створено умови, при яких громадяни країни можуть бути не згодні з рішеннями діючої влади. За даними replyua.net це визнав російський політолог Михайло Делягін в інтерв'ю журналістам із Сербії.

За його словами, початок держперевороту поклало прийняття пенсійної реформи в Росії, а безпосереднім ідеологом цієї реформи є голова рахункової палати Олексій Кудрін.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що такі дані наводить дослідницька компанія GFK за результатами дослідження, проведеного в рамках проекту USAID "Ініціатива щодо протидії корупції та підвищення фіскальної прозорості в енергетичному секторі в Україні (Прозора енергетика)".

Нагадаємо, Україна потрапила у черговий рейтинг ганьби: ще одну надію Майдану нещадно зруйновано.

Як повідомляв Знай.uа партія Рабиновича стабільно утримує лідерські позиції в рейтингах, – опитування.

Знай.uа писав, експерт назвав дату похорон Путіна: все погано.