Лідер ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко під час урочистого XIV з'їзду партії офіційно заявила про балотування в президенти.

Про це стало відомо завдяки прямій трансляції події в соціальних мережах.

Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко

"Я була у владі і в опозиції. Я робила помилки. І я це визнаю. Я робила помилки. Адже я людина... Можливо, я помилялася, але робила це щиро. Можливо, помилялася, коли підтримувала ненадійних політиків... Сьогодні я щиро за це прошу вибачення... І я свої висновки вже зробила", - поділилася Юлія Володимирівна.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Також Юлія Тимошенко висловила впевненість, що всі помилки і випробування зробили її ще сильніше:

"Я частина свого не зломленого народу ... Сьогодні я з повною впевненістю заявляю: Україна вже вичерпала весь історичний запас своїх страждань. Горя і страждань. З сьогоднішнього дня ми починаємо епоху процвітання... Саме тому я балотуюся сьогодні в президенти", - підкреслила політик.

"Сьогодні Україна переживає один з найдраматичніших епізодів історії, коли у нас забрали Крим і окупували Донбас. І сьогодні ті, хто керує державою, очолили корупцію, вони заробляють на війні... А це називається мародерством у власній державі", - додала лідер "Батьківщини".

Варто нагадати, що святійший Патріарх Філарет відкрив з'їзд політичної партії "Батьківщина", який проходить 22 січня в Києві. Філарет виступив зі вступним словом, в якому закликав українців до єднання. Також патріарх подякував всім президентам, хто докладав зусилля для визнання помісної церкви, починаючи від Кравчука і закінчуючи Порошенком. Крім того, Патріарх закликав партію Тимошенко продовжувати курс на єднання православ'я і держави.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що якщо український шоумен Володимир Зеленський переможе у президентських виборах, то може чудово вжитися в політичному світі. Такого результату подій дуже боїться глава Російської Федерації Володимир Путін. Про це заявив політолог Олег Соскін.

Нагадаємо, Тимошенко намагається завоювати молодіжну аудиторію за допомогою ботів в Instagram, – журналісти.

Як повідомляв Знай.uа найкорумпованішим сегментом енергетики українці вважають газову галузь - дослідження.

Знай.uа писав, партія Рабиновича стабільно утримує лідерські позиції в рейтингах, – опитування.