Центральна виборча комісія зареєструвала ще одного кандидата в президенти України. Ним став Юрій Бойко.

Таке рішення прийняли члени ЦВК під час засідання у вівторок, 22 січня.

"Опозиційна платформа За життя", яку він нещодавно створив з Вадимом Рабіновичем, ще не зареєстрована як партія і не може висувати його кандидатом в президенти, тому Бойко подав заяву як самовисуванець.

Юрій Бойко - український олігарх і політик. Народився 9 жовтня 1958 року в Горлівці Донецької області. Носить почесне звання "Герой України", присвоєне йому в 2004 році президентом Леонідом Кучмою. Глава політичної сили "Опозиційний блок", прямої спадкоємиці Партії регіонів.

Юрій Бойко

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нині вже зареєстровано вже 13 кандидатів в президенти. Таким чином, станом на 22 січня зареєстровано вже 13 кандидатів в президенти.

  1. Геннадій Балашов
  2. Ольга Богомолець
  3. Анатолій Гриценко
  4. Сергій Каплін
  5. Віталій Купрій
  6. Євген Мураєв
  7. Валентин Наливайченко
  8. Роман Насиров
  9. Андрій Садовий
  10. Віталій Скоцик
  11. Ігор Шевченко
  12. Олександр Шевченко
  13. Юрій Бойко

Першим офіційно зареєстрованим кандидатом у Президенти України став екс-міністр екології та природних ресурсів України, юрист Ігор Шевченко, який подав документи в Центральну виборчу комісію в перший день передвиборчої кампанії – 31 грудня.

Останній день подачі заявок для участі у виборах - 3 лютого. Передвиборна агітація дозволяється з наступного дня після реєстрації кандидата до 00:00 29 березня 2019 року.

Нагадаємо, 31 грудня 2018 року в Україні стартувала виборча кампанія.

Як повідомляв портал "Знай.ua", кандидатам в президенти запропонували пройти специфічний тест

Також "Знай.ua" писав, гуморист Володимир Зеленський нещодавно зізнався: він не єдиний представник Студії "Квартал 95" із політичними амбіціями – пообіцяв, що незабаром вся Україна дізнається про це прізвище, але поки що триматиме його у таємниці.