Звістка про те, що кандидат у президенти України, гуморист Володимир Зеленський закриває свій бізнес в РФ, на тлі якого було так багато скандалів, просто ошелешила земляків.

Звісно, знайшлися й ті, хто підтримує чинного гаранта і чути нічого не хочуть про коміка при владі, це цілком закономірно в демократичній країні. Втім, більшість сприйняла такий вчинок схвально:

кадр з фільму "Слуга народу"
кадр з фільму "Слуга народу"

"Зеленський зруйнував парадигму української реальності. Пройде зовсім небагато часу і українці зрозуміють ціну вчинку Володимира Олександровича Зеленського, хоча він і сам ще не до кінця напевно зрозумів, що він створив, так саме створив. Адже він перший хто порвав шаблони, за якими українців примушували жити останні 27 років. Українська система влади пропонувала кандидатів зі свого пулу, це був вибір без вибору. Це як шкарпетки. Варто один носок одягнути на праву ногу, як другий автоматично ставав лівим носком. Варто було одній політичній силі перемогти на виборах, як друга автоматично ставала опозицією. Українцям вселили, що є тільки два кольори чорний і білий. Але ось Зеленський відкрив для них веселку і тепер з цим доведеться жити", - коментують у мережі.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Дехто навпаки відкрито критикує нинішню владу, нагадує про борги перед МВФ, стан медицини та армії, висловлюючи активну підтримку Зеленському:

Володимир Зеленський, кандидат у президенти України 2019 року
Володимир Зеленський, кандидат у президенти України 2019 року

" у вас реально залежність від цукерок ??? Деяких взагалі лякає молодий хлопець немов звикли до старих приєднав генсекам ... Люди 21 століття на дворі голосуйте за Зеленського якщо хочете сучасну нормальну Україну!", " Зеленський за тебе не підведи людей тобі багато вірять", " Все правильно пишіть! Навіщо нам такий президент, як Зеленський? Нехай далі буде Порох, який за 5 років повністю знищив медицину, правоохоронну структуру, економіку країни і загнав у борги українців перед МВФ, змусив виїхати молодь на заробітки, як робочу силу, про АТО та Іловайськ котли, куди він кидав хлопців, як м'ясо на відстріл я взагалі мовчу !!! А так нічого, хороший президент Порошенко!", Тих, хто були при владі, не можна допустити", - додають користувачі.

Дивіться: "Ми живемо і працюємо в Україні", - Володимир Зеленський про бізнес в РФ

Дивіться: флешмоб Зеленського, прибирання снігу

Дивіться: програма Зеленського, "Зробимо це разом"

Нагадаємо, Зеленський позбувся скандального бізнесу в Росії.

Як повідомляв "Знай.ua", шкільні друзі попередили Зеленського про небезпеку. Також "Знай.ua" писав, Зеленський запустив лопато-challenge.