Політична партія «РОЗУМНА СИЛА» на третьому партійному з'їзді у четвер, 24 січня офіційно висунула свого лідера Олександра Соловйова кандидатом в президенти України. Про це повідомила прес-служба партії.

«Ми готові до передвиборної боротьби, у нас немає іншого виходу окрім як рятувати свою державу самостійно! Ми йдемо на вибори, ми йдемо перемагати і брати владу в свої руки. Наші цілі прості - це те, чого потребують українці: мир, порядок і достаток», - сказав Соловйов на з'їзді.

Лідер партії підкреслив, що «РОЗУМНА СИЛА» - це народна партія, оскільки вона сформована і підтримується народом України і працює для народу, «який втомився терпіти знущання над собою і країною та свавілля влади».

«Які результати правління нинішньої влади – спаплюжена Конституція, пограбовані люди, зруйнований Донбас, відданий без єдиного пострілу Крим, імітація воєнного стану, знищена репутація країни, зіпсовані відносини майже з усіма сусідами країни, порожня скарбниця, вбивчі тарифи і ціни, жахливі борги перед МВФ», - заявив Соловйов.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

«Кількість робочих місць скорочується і ми отримуємо відтік населення в інші країни, нас стає менше. Чи не в цьому полягає стратегія влади і її зарубіжних покровителів - влада робить все, щоб незадоволене населення або вимерло, або виїхало, або не здатне було чинити опір, втративши основних своїх конституційних прав», - заявив Соловйов

Націоналістична риторика, агресія до власного народу, мовна дискримінація, церковний розкол, цькування інакомислення і узурпація влади роблять Україну роз'єднаною і слабкою, - зазначив Соловйов.

«Громадяни вже не розуміють, хто правий, хто винен і як виправити цю ситуацію. Люди давно потребують захисту, піклування, поваги і гідних доходів. Країна занурена в хаос, а влада намагається представити це як реформи, перемоги і досягнення», - сказав Соловйов.

Він повідомив, що партія ставить перед собою амбітні завдання на 2019 рік - участь і перемога в президентських і парламентських виборах.

«РОЗУМНА СИЛА» приділить особливу увагу контролю за ходом голосування на всіх виборчих дільницях. «Зрив виборів коштуватиме Україні дорого. Країні необхідна зміна влади законним шляхом. Закон і порядок на виборах - це закон і порядок після виборів. Захистимо вибори - захистимо Україну. Ми повинні стати перепоною на шляху фальсифікаторів, а значить і на шляху тих, хто грабує і руйнує нашу країну», - сказав лідер партії.

Соловйов народився 13 липня 1973 року в місті Красноармійськ (нині Покровськ) Донецької області в родині інженера. Спочатку отримав технічну освіту за фахом «Шахтобудівник». Пізніше - закінчив Національну Академію МВС України та Донецький державний університет управління, ставши дипломованим юристом і економістом.

Перед приходом в політику Соловйов зробив блискучу кар'єру в органах МВС, пройшовши шлях від оперуповноваженого відділу по боротьбі з економічними злочинами в Червоноармійському РВ УМВС України до керівних посад в структурі МВС.

У 2015 році після чергового підвищення на посаду заступника начальника управління - начальника відділу Департаменту захисту економіки Нацполіціі України Соловйов за власним бажанням звільнився з органів і на початку 2016 року заснував політичну партію «РОЗУМНА СИЛА»то грабує і руйнує нашу країну , яку зараз і очолює.