Путін – апостол сатанинської церкви. Це не наш портал придумав, це довів сам особисто улюблений журналіст Путіна, пропагандист Володимир Соловйов, в одній з телепередач на Ростб, де вічно говорять і показують те, що розсудливій людині і в голову не прийде.

Такі висновки випливають з його власних умовиводів, розповіла журналістка Яніна Соколова у своїй вечірній програмі.

За словами Соловйова, чинний президент України – нібито «Олігарх, який прийшов з Томосом, перший апостол сатанинської церкви».

"А як же відомий олігарх і президент Київської Русі Володимир, який першим почав традицію привозити Томос в Київ? Значить, він - перший апостол сатанинської церкви! Порошенко - другий, а ми - чорти? Або все-таки, Вова, єдиний біс тут - ти! "- резюмувала ведуча.

Нагадаємо, Петро Порошенко отримав «модний вирок» в Ізраїлі – заправив піджак в ширінку. Пікантну деталь помітили всі, а соцмережі вибухнули іронічними коментарями.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Зовнішній вигляд президента Петра Порошенка в черговий раз став темою обговорення в соціальних мережах.

Прес-служба глави держави опублікувала фотографію, на якій український та ізраїльський лідери підписали угоду про зону вільної торгівлі між Києвом і Тель-Авівом.

Однак уважні користувачі соцмереж оцінили не масштаб події, а зовнішній вигляд Петра Порошенка. На фото підлоги піджака президента заправлена в… ширінку.

І хоча фото був оперативно видалено з сайту президента, воно встигло розійтися по соцмережах і стало предметом жартів і мемів.

"Навіщо він заправив піджак в труселя ?! Хоча це не головне питання. Головне - це яким чином ця фоточка потрапила на сайт", - написала на своїй сторінці у Facebook юрист Тетяна Монтян.

Нагадаємо, Петро Порошенко оскандалився передвиборної агіткою.
Скандал з рекламою Порошенко розгорівся на Тернопільщині. У місті Монастириська розмістили агітаційну рекламу на підтримку президента Петра Порошенка, в якій використовували фото священика Української греко-католицької церкви без його відома.

Як повідомляв портал Знай.uа дослідження показують, що надання Томосу не допомогло Порошенко – він лише п’п'ятий у президентському рейтингу.

Знай.uа писав:ще один кандидат в президенти перетворює кампанію на шоу: Ігор Шевченко оголосив кастинг на кращу дружину.