Не так давно в ПАРЄ виник конфлікт між українською делегацією та журналісткою РосТВ Ольгою Скабеєвою, повідомляє "НБН".

Журналістка весь час надокучала українським політикам, за що почула чимало негативу в свою сторону. Один з конфліктів стався з народним депутатом Бориславом Березою, який назвав Скабееву “повією”.

Це не сподобалося російському політику Ігорю Морозову. На своїй сторінці у Facebook він заступився за Скабеєву і викликав на дуель Березу, на що український політик відповів, що Морозов через деякий час видалив свій пост. "Швидше за все, він злякався і зачаївся” - додав депутат.

Подведем итоги. 1.Недополковник Игорь Морозов вызвал меня на дуэль разместив пост на фейсбуке. А потом то ли испугался,...

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще
Geplaatst door Borislav Bereza op Zondag 27 januari 2019

Проте, видалений пост не означає, що треба відступати. Береза не розгубився і прийняв виклик Морозова й назвав останнього рязанським кагебешником, який не знає, що дуель проводять з рівними. А може і знає, але бажає підвищити свій статус за рахунок того, що "стрілявся з українським депутатом" й додав, що "у людини просто шиза і це спроба позбутися від комплексу неповноцінності”.

“Недополковник Морозов вирішив викликати мене на дуель, написавши про це в соцмережі. Але, чомусь, через деякий час посаду зник. Швидше за все, він злякався і зачаївся".

В підсумку Борислав Береза запросив свого опонента в Київ 4 лютого о 12:00 під Верховну Раду: "Я буду чекати його біля входу... Там і розберемося. Виховаю його віжками або голоблею. А якщо він злякається, то тільки доведе, що у нього немає честі і стане балаболом. Хоча, я ж кажу про клоуна з Росії, яка там честь?”

В кінці Береза попросив підписників написати Морозову в коментарях, що його чекають, щоб він потім не сказав, що не знав про запрошення.

Нагадаємо, Геноцид в Україні: Сенат США офіційно визнав смерть мільйонів.


Як повідомляв "Знай.uа", Борислав Береза: депутати Київради вирішили залишити киян зі сміттям і без гарячої води.


Також "Знай.uа" писав, що Береза розповів, кому заздрять українські депутати.