Спостерігачі Громадянської мережі ОПОРА у Волинській області звернулися із заявою до поліції через білборди політиків без вихідних даних. Під прицілом опинились кандидати у президенти Олег
Ляшко (РП Олега Ляшка) та Юлія Тимошенко (ВО "Батьківщина"). Правоохоронці перевірять джерело фінансування білбордів.

Про це йдеться у повідомленні прес-служба ОПОРИ.

У Луцьку станом на 26 січня на носіях зовнішньої реклами досі знаходяться агітматеріали із зображенням уже зареєстрованих кандидатів у президенти Олега Ляшка та Юлії Тимошенко. Обох політиків ЦВК зареєструвала під час засідання, яке відбувалось у п’ятницю, 25 січня.

Скажімо, на вул. Карпенка-Карого у Луцьку було виявлено 4 друковані агітаційні матеріали із різними зображеннями Олега Ляшка та різними гаслами: "2019. Рік народної перемоги. Ляшко" і "Ляшко народний президент", які не містять відомостей про установу, що здійснила друк, тираж, осіб відповідальних за випуск, замовника.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Крім того, у Луцьку 26 січня зафіксували сітілайти на користь Юлії Тимошенко без вихідних даних. На них розміщене фото кандидатки, вітання із різдвяними святами, а знизу – підпис. Окрім того, у місті з’явилися білборди у жовто-синіх тонах із гаслом "Вірю в Україну! Юлія Тимошенко 2019" також без вихідних даних.

Разом з тим, спостерігачі зафіксували білборди із аналогічним гаслом, написаним жовтим кольором на синьому тлі, проте із вихідними даними. Такі агітматеріали розміщені у Луцьку на вул. Рівненській та на перехресті автошляхів Луцьк-Любешів та Київ-Ковель-Ягодин.

Керівник Волинського обласного осередку Радикальної партії Олега Ляшка Володимир Кравценюк розповів ОПОРІ, що вказану інформацію щодо наявності білбордів без вихідних даних треба перевірити. Тому попросив надати дані про розміщення цих матеріалів та їх фото, аби їх ідентифікувати.

"Дані все одно треба перевірити. Треба глянути, що за білборди, є вони, нема, хто їх розміщав – можливо, хтось інший білборд розмістив. Дивлячись, яка це інформація, ми перевіримо, чи це наші білборди", – зауважив він.

Перший заступник голови Волинської обласної партійної організації ВО "Батьківщина" Андрій Козюра у телефонному режимі відмовився коментувати ситуацію, але погодився зустрітись з представниками ОПОРИ у понеділок, 28 січня.

Нагадаємо, Зеленський записав відеозвернення до українців.

Як повідомляв Знай. ua, на з'їзді "Волі" голограма Дерев'янка стала з ніг на голову, а реального Дерев'янка висунули в Президенти.

Знай. ua писав, що Зеленський розповів українцям про торгівлю принципами та майбутнє України.