Анатолій Гриценко, кандидат в президенти, пройшов у своєму житті і вогонь, і воду, і мідні труби. Але за всі життєві тяготи доля нагородила його воістину казковим, відданим і вірним коханням. Почуття подружжя Гриценкыв все ще свіжі і гострі, як в перший раз.

Зараз Анатолій Гриценко в шлюбі з Юлією Мостовою. Вони виховують двох дітей і все ще живуть в полоні пристрастей і ніжності, незважаючи на багаторічний побут і, здавалося б, звичайне сімейне життя, яке для багатьох стає оскоминою. Але для сім'ї Гриценка шлюб став найкращим, що тільки може бути в житті. Про це пише видання Сlutch.

З вогню та в полум'я

Бачачи таке сильне кохання, здається, що ця пара разом ще зі шкільної лави, що вони перші і останні один у одного. Однак це не так.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Юлія Мостова - друга дружина Анатолія Гриценка. З першою дружиною Людмилою він одружився ще в далекому 1978 році і прожив в шлюбі 24 роки, розлучення відбулося в 2002 році. Від першого шлюбу у Гриценко двоє дітей син Андрій (40 років) і дочка Світлана (37 років).

Однак незважаючи на те, скільки років Людмила і Анатолій прожили разом, незважаючи на те, що у них двоє улюблених спільних дітей, все ж їхній шлюб виявився не вічним.

Як каже Гриценко, рішення про розлучення не було спонтанним, амбітним або прийнятим під напливом гострих відчуттів. Вони поступово до цього прийшли, просто розуміючи, що на якомусь життєвому етапі у них стало занадто мало спільного. Вони змінилися, їхні погляди розійшлися, вони зрозуміли, що обтяжують один одного. Тому подружжя прийняло рішення звільнити один одного і розлучитися.

Йдучи від першої дружини, Анатолій Гриценко вчинив, як справжній чоловік і відповідальний батько - він залишив їй все, що у нього було: машину, квартиру, гроші. З дітьми, звичайно ж, він продовжив спілкуватися і піклуватися про них.

Але самотність Анатолія було не дуже довгою. Вже через півроку в 2003 році він одружився вдруге на журналістці Юлії Мостовій. Але і цей роман не був раптовим.

З Юлією Анатолій познайомився ще в 1997 році. Вона здалася йому просто привабливою і інтелектуальної жінкою, але мови про стосунки навіть не могло бути. Гриценко дотримувався принципів вірності і відданості в шлюбі.

Але у них зав'язалася дружба. У ній не було почуттів, але було багато спільних інтересів і співпадаючих поглядів на життя.

Любов прийшла потім

«Одружилися ми вже у зрілому віці, коли кожен відбувся як особистість, тому, можливо, стосунки у нас нестандартні. Адже люди спочатку закохуються, а потім стають друзями. Ми ж з Юлею спочатку стали друзями, а вже потім прийшло кохання», - чесно поділився Анатолій Гриценко.

7 раз відзначали весілля
Після першої зустрічі, Анатолій Гриценко зізнався Юлії в коханні лише через 5 років. Для неї це було великою несподіванкою, можна навіть сказати, що жінка була шокована. Але Анатолій сказав, що не квапить її з відповіддю і буде чекати стільки, скільки буде потрібно.

На той момент у Юлії вже був син Гліб (1999 року народження). Однак дитина не стала для Гриценка перешкодою. Він прийняв хлопчика, як свого рідного, усиновив його і ніколи не ставився так, ніби дитина не його. Саме він став його справжнім батьком.

Через рік після весілля, яке Юлія і Анатолій зіграли в 2003 році, у них народилася спільна дочка Анна (2007 року народження).

Але весіллю варто приділити окрему увагу. Подружжя Гриценків відзначало своє весілля цілих 7 разів!

Подружжя дуже багатет на друзіви і знайомх, які були абсолютно різними людьми. Тому вони вирішили відзначити весілля кілька разів, розбивши всіх гостей на невеликі «групки» за інтересами. Ось і вийшло, що довелося одягати весільну сукню і пити на брудершафт цілих 7 разів.

Анатолій Гриценко обожнює свою сім'ю. Він обожнює свою дружину і дітей, та не обділяє увагою і дітей від першого шлюбу. Примітно, що Юля теж чудово ладнає з його дітьми, вона знайшла мудрий і чуттєвий підхід до них, так що вони всі змогли стати великою і дружною сім'єю. Колишня дружина Людмила теж підтримує такі стосунки. Ось так буває, якщо сімейні питання вирішують зрілі, мудрі і свідомі особистості.

«Моє Кохання, Друг, Всесвіт»

Для Анатолія Гриценка його дружина Юлія досі є музою і натхненням, незважаючи на те, скільки років вони разом і що сімейний побут у них є, як у всіх.

Ось що говорить про кохання Анатолій Гриценко:

«Я не вірю в усі ці теорії, що кохання це велика праця. Або воно є, або його немає. Якщо кохання є - все складається. Тоді не міряються, хто головніший. Кожен робить свою роботу, що йому краще. І робить так, щоб другій половинці було веселіше, радісніше ».

Коли синові Глібу було 14 років, Гриценко переживав разом з ним його перше кохання і ці перші і боязкі почуття. Він говорив:

«Я бачу, як Гліб зараз проходить через перші почуття такої уваги до дівчини, кохання, як він все це переживає, і радіє, і сумує - я так само почувався. Я навіть зараз можу вийти на Хрещатик і закричати: Юлька, я тебе кохаю! »

Звичайно, як і всі сімейні пари, Юлія і Анатолій теж часом сваряться. Вони розділили сімейні обов'язки по домовленості, в які намагаються не втручатися, якщо не розбираються в питаннях. Але часом на грунті виховання дітей у них думки розходяться. Тоді вони можуть поговорити на підвищених тонах. Однак такого, щоб вони тижнями не розмовляв не буває. Юлія - ​​м'яка і податлива жінка, Анатолій - більш суворий і жорсткий. Але їй вдається розтопити його серце, тому всі сварки закінчуються примиренням.

Анатолій Гриценко: досьє, біографія, сім'я, компромат, фото і відео

Як сказала сама Юлія Мостова:

«У нас просто є неминаюча потреба бути разом».

Анатолій же відгукується про дружину дуже трепетно ​​і ніжно:

«Юля для мене - Кохання, Друг, Всесвіт! Багато в чому вона відкрила мені самого себе. Якби не Юля, я б так і не дізнався, що музика може знаходити такий відгомін в душі, коли здається, що кожна пісня - про нас. Що перший сніг можна назвати чарами кохання. Що можна цілу ніч говорити, а можна годину дивитися на вогонь, відчуваючи думки одне одного. Квіти стали іншого кольору, ніжність - іншого виміру, взаємна довіра - безмежною, дріб'язкове - неважливим, а найголовніше- чітким і ясним .