За словами лідера Венесуели Ніколаса Мадуро, президент РФ Володимир Путін регулярно надає йому зброю.

З такою заявою Мадуро виступив в ефірі російських ЗМІ

Ніколас Мадуро
Ніколас Мадуро

"В сфері військового співробітництва у нас є російська техніка найвищого рівня, найсучасніші системи озброєння знаходяться у Венесуелі, вони добре розгорнуті, весь наш персонал працює, він пройшов підготовку в Росії", — говорить диктатор.

За його словами, російська зброя постачається у Венесуелу щомісяця, а також те, що обидві країни хочуть просування співпраці. Це допоможе поліпшити повітряну оборону, артилерію, ракетну техніку.

Наголошується, що у Венесуелі тривають масштабні протести. Глава опозиції Хуан Гуайдо оголосив себе тимчасовим президентом країни. Його підтримали США, Канада та інші європейські країни. Росія виступила з підтримкою в бік диктатора Мадуро.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, Європа передрекла Венесуелі жахливе майбутнє: після таких цифр мало хто оговтується

В 2019 році у Венесуелі рівень інфляції продовжить зростати і може досягти 10 мільйонів відсотків.

"Прискорення гіперінфляції з рівня, який в 2018 році був близький до 2 млн відсотків, перейде до рівня, який в 2019 році, якщо я правильно пам'ятаю, повинен бути в районі 10 мільйонів відсотків", - заявив Алехандро Вернер, директор департаменту Західного півкулі Міжнародного валютного фонду.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Санкційний подаруночок від США зробив життя Венесуели ще "солодшим"

США вирішили влаштувати "солодке життя" Венесуелі, ситуація з якою стає все більш напруженою. 28 січня Вашингтон зробив офіційну заяву, закликавши військових і сили безпеки Венесуели визнати зміна влади в країні. І також було озвучено, що у відношенні "режиму Мадуро" Америкою будуть вжиті додаткові санкції, пише видання 2000.ua.

Також Знай.uа" писав про те, що Венесуела передумала виганяти дипломатів США з країни: погарячились

Влада Венесуели вирішила дозволити американським дипломатам перебувати в країні. Раніше вони висували вимогу про те, щоб представники США виїхали з Венесуели.