Група народних депутатів вирішила зробити українцям добре і запропонувала збільшити пільговий період розмитнення автомобілів з іноземною реєстрацією до 23 травня 2019 року.

Такий законопроект №9522 зареєстрований в парламенті 1 лютого. Авторами документа є депутати Верховної Ради Роберт Горват (фракція БПП), Валерій Лунченко ("Народний фронт") і Василь Петьовка ("Воля народу").

Документ пропонує парламенту продовжити пільговий період розмитнення автомобілів з іноземною реєстрацією з 90 днів до 180 днів.

Горват на своїй сторінці в Facebook підтвердив, що пільговий період пропонується продовжити на 180 днів замість 90, тобто до 23 травня поточного року.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Варто відзначити, що до 22 лютого діє пільгова ставка акцизного збору (коефіцієнт 0,5), тому українців попереджають, якщо вони хочуть зекономити, їм потрібно поквапитися.

Після 22 лютого розмитнити авто можна за повною вартістю і встигнути це зробити потрібно до 20 травня 2019.

Якщо не встигнути легалізувати евробляху у встановлений строк, то вже з травня цього року до порушників митних режимів "транзит" та "тимчасове ввезення" застосовуватимуть санкції - штрафи та конфіскація транспортного засобу.

Нагадаємо, у Києві євробляхер винайшов "аферу століття": продав, а купити забув. У Києві шахрай продав орендований автомобіль на європейських номерах, а пояснив це все просто: "Мені були потрібні гроші". "Святу простоту" заарештувала поліція, світить від п'яти років за ґратами. Тепер докладніше про подію.

Як повідомляв портал Знай.ua, пенсійна реформа підвищить значимість трудового стажу.

Також Знай.ua писав про те, що за борги по комуналці українців каратимуть по-новому.