У мережі активно обговорюють свіжі фото Керченського мосту, який з'єднує Керченський і Таманський півострови через острів Тузла. Знімки були опубліковані в Twitter RoksolanaToday&Крим.

"Це свіжий Міст не для авто", - йдеться у підписі до них.

Кримський міст руйнується на очах

Кримський міст руйнується на очах

Популярні новини зараз
Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Кримський міст руйнується на очах

Кримський міст руйнується на очах

Інформація стосовно катастрофи цього об’єкта все частіше почала з'являтися в мережі. Нещодавно стало відомо, що єдина дорога, яка веде до Кримського мосту з боку окупованої Керчі, побудована на зсувному схилі. Без його зміцнення автомобільне полотно сповзе разом із берегом.

Варто зазначити, що критичними для так званого Кримського моста можуть стати землетруси, які періодично відбуваються в цьому регіоні.

Нагадаємо, Кримський міст на межі катастрофи, гримлять вибухи: ситуація вийшла з-під контролю. Є кілька причин через які скандальний Кримський міст може розвалитися. На вельми велику споруду серйозно впливають природні явища.

За словами військового, конструкцію моста може бути зруйновано підводними течіями і рухом льоду з Азовського моря в Керченську протоку.

Як повідомляв Знай.uа, Кримський міст Путіна валиться на очах: конструктор все пояснив. Будівництво Кримського мосту повністю порушує норми судноплавства в Керченській протоці.

Таку гучну заяву зробив автор двох українських проектів Кримського мосту, інженер і мостобудівник Георгій Росновський. Фахівець прокоментував опубліковані дані про фактичні глибини акваторії порту Керч, який почав дрібнішати після будівництва мосту в Крим.

Також портал Знай.uа писав, окупанти знищили найважливіший історичний пам'ятник Криму, стояв тисячі років.