В указі президента перераховані окуповані райони і населені пункти Донецької і Луганської областей.

Гарант офіційно затвердив межі та перелік тимчасово окупованих населених пунктів і районів Донецької та Луганської областей. Їх перераховано в указі глави держави №32/2019 від 7 лютого. До документа додаються координати меж тимчасово окупованих територій, які визначаються фактичною лінією розмежування в зоні бойових дій.

Серед населених пунктів Донецької області в указі перераховані Донецьк, Горлівка, Дебальцеве, Докучаєвськ, Єнакієве, Макіївка, Сніжне, Харцизьк, Шахтарськ та інші. У Луганській області такими є Луганськ, Алчевськ, Антрацит, Брянка, Должанськ, Первомайськ, Ровеньки, Сорокине, Кришталевий і т. д.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Разом з тим, в указі перераховані повністю або частково окуповані Амвросіївський, Бахмутський, Бойківський, Волноваський, Мар'їнський, Новоазовський, Старобешівський, Шахтарський і Ясинуватський райони Донецької області, а також Антрацитівський, Должанський, Лутугинський, Новоайдарський, Перевальський, Попаснянський, Слов'яносербський, Сорокинський та Станично-Луганський райони Луганської області.

Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Нагадаємо, ватажок терористів Ольхон підтвердив ліквідацію "великої шишки" Путіна на Донбасі: обгадився перед смертю. Цікаву історію про майстерному ударі ВСУ Ольхон розповів в соцмережах, втім коли це сталося, не уточнив.

Не сказав він і ім'я ліквідованого "високопоставленого російського військового", але зазначив, що той став жертвою своєї "наївності й недосвідченості".

Також "Знай.ua" писав, що російський пропагандист і телеведучий Дмитро Кисельов розповів, з якими речами в політиці Путіна він не згоден.