Жінка, яку охрестили сестрою-близнючкою відомого в усьому світі президента, живе в селі біля Іспанії.

Журналіст Пако Маріно знайшов її випадково, опублікував фотографію в Твіттер і лишив підпис, у якому йдеться, що жінку звуть Долорес Лейс Антело, і вона знялась у репортажі, який присвятили нешодавнім штормам, які пройшли.

Фото жінки миттю розлетілося по мережі й з нею намагалися зв'язатися офіційні ЗМІ.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються
Показати ще

Жінка про свою популярність дізналася від власної доньки, адже у неї немає смартфону й інтернету. Нещодавно вона заявила про те, що відтепер сусіди її називають "двоюрідним братом Трампа".

Нагадаємо, Трамп побив історичний антирекорд. Часткове зупинення роботи американського уряду стало найдовшим в історії США і побило попередній рекорд, встановлений у 1995-96 роках під час президентства Білла Клінтона. За часів правління Клінтона термін бюджетного кризи тривав трохи менше – 21 день. Президент США Дональд Трамп відмовлявся прийняти бюджет, якщо в нього не будуть включені кошти на зведення стіни на мексиканському кордоні. Для цього Білому дому потрібно 5.7 мільярдів доларів, з чим категорично не згодні демократи.

Як повідомляв раніше Знай.ua, українцям розповіли, як змінится життя в разі перемоги на виборах Володимира Зеленського. За словами експертів, якщо він справді стане президентом, йому можуть суттєво зменшити повноваження. Україна в той час може стати виключно парламентською державою, а не парламентсько-президенською.

Також Знай.ua писав, що Квартал 95 пожартував над дружиною Луценка: образилася не на жарт. У новому випуску тепередачі вони не обійшли стороною народного депутата України Ірину Луценко та її заяву у Верховній раді. Нещодавно вона із трибуни нцензурно висловилась. Ведучими цього випуску були Валерій Жидков та Євген Кошовий.