Помічник президента РФ Владислав Сурков заявив, що в Росії формується "держава нового типу", так звана "держава Путіна". Свої міркування Сурков написав у статті для одного з російських видань.

За його словами, в країні немає "ілюзії вибору", а розвал СРСР - це "протиприродний розпад Росії". Як вважає Сурков, після розвалу РФ знову повернулася "до свого природного і єдино можливого стану великої, вона збільшується і щорічно збирає землі спільності народів".

Владислав Сурков
Владислав Сурков

На його думку, "велика політична машина Путіна тільки набирає обертів і налаштовується на довгу, важку і цікаву роботу".

"Вихід її на повну потужність далеко попереду, так що і багато років Росія все ще буде державою Путіна", - пише Сурков.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Помічник президента РФ також зазначає, що "путінізму - ідеологія майбутнього".

Сурков і Путін
Сурков і Путін

Сурков стверджує, що "зроблена в Росії політична система придатна не тільки для домашнього майбутнього" і що "її досвід вивчають і частково переймають". Він також пише, що російська система управління на тлі демократичної "виглядає, звичайно, не витонченіше, зате чесніше".

При цьому він вважає, що, хоча в Росії немає "глибинної держави, вона вся на виду, зате є "глибинний народ"- "завжди собі на умі, недосяжний для соціологічних опитувань, агітації, погроз та інших способів прямого вивчення і впливу".

Путін
Путін

Сурков заявляє, що "сучасна модель російської держави починається з довіри і тримається на довірі, в цьому полягає її корінна відмінність від західної моделі, яка культивує недовіру і критику".

У підсумку він стверджує, що нова російська держава у новому столітті "не зламається, буде діяти на власний розсуд, отримувати і втримувати призові місця у вищій лізі геополітичної боротьби".

Володимир Путін
Володимир Путін

Нагадаємо, московські відьми влаштували шабаш для підняття путінського гідності.

Раніше Знай.uа повідомляв, президент Росії Володимир Путін знову опинився у центрі насмішок.

Також Знай.uа писав, у мережі вибухнув гучний скандал через знищення у Росії десятків тонн санкционных яблук з Польщі.