Україні і Грузії вдалося досягти домовленості про взаємне скасування візових вимог.

Цю інформацію повідомили в прес-службі Міністерства закордонних справ, передає "Политека".

У відомстві зазначили, що нововведення вступить в силу вже з 1 березня 2019 року.

Як відомо, Україна і Грузія нещодавно домовилися про доповнення до існуючого безвізового режиму, який діє між державами. Тепер вводяться взаємні поїздки громадян на підставі внутрішніх паспортів у формі ID-картки, які містять безконтактний електронний носій.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, українські заробитчанки розповіли про свої роботи за кордоном і чому більше не можуть повернутися в батьківський будинок.

За словами жінок, які тривалий час працюють за кордоном - вони не можуть повернутися додому, тому що там їх вже сприймають як гостей. Історії оприлюднив сайт politeka.net.

"Я вже тринадцять років в Італії. Додому їжджу тільки в серпні, коли відпустка. Там син, онук. Але чи сумують вони за мною? Ми вже відвикли від сім'ї, і вони від нас теж. Сприймають, як гостей. Гроші беруть, ніби так годиться", - розповіла 48-річна Марія.

Жінка також розповіла, що у неї не складаються стосунки з італійськими чоловіками, оскільки "всі нормальні вже одружені, а розведені не потрібні".

Інша заробітчанка, 54-річна Наталія поділилася своїми враженнями і розповіла, що її дратує в місцевих чоловіків.

Раніше портал писав, що Рада зобов'язала уряд і президента ввести Україну до Європейського Союзу та Організації Північноатлантичного договору (НАТО).

Як повідомляв "Знай.uа", з 7 лютого 2019 року в Україні діє новий Закон "Про валюту і валютні операції".

Також "Знай.uа" писав, що президент Петро Порошенко побував у Верховній Раді. Він виступив з трибуни парламенту перед голосуванням за зміни до Конституції щодо вступу України в НАТО і ЄС.

Дивіться: Як Україна може використати досвід Грузії у війні з Росією?