Поки одні українці гаряче сперечаються, за кого голосувати, а інші, активніші, проводять акції, чи ходять агітаторами по хатах, Володимир Зеленський не витрачає даром часу.

Шоумен вже отримав посвідчення президента зі своїм фото та готується до інавгурації. Щоправда, відбувається це наразі лише на знімальному майданчику фільму "Слуга народу", в якому артист і лідер студії "Квартал 95" виконує головну роль. Про це пише Рoliteka

Зйомки проходили в будівлі Торгово-промислової палати України. Саме там знімали сцену інавгурації президента Голобородька, роль якого виконує Володимир Зеленський.

Як видно з фото, на зйомках були присутні всі головні елементи справжньої інавгурації: "важливі гості, нардепи і журналісти", ролі яких в основному дісталися масовці. У кадрі також є такі важливі атрибути, як державній прапори, булава, Конституція і Пересопницьке Євангеліє, на якому дають присягу президенти.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Журналіст, який брав участь в масовці, розповів, що коли почався прогін сцени, де Голобородько готується зачитати присягу українському народу, колега Володимира Зеленського по Кварталу Євген Кошовий запитав у нього жартома: "Репетируєш перед справжньою інавгурацією?".

У відповідь на це Зеленський розсміявся і відповів йому в тон: "Ну звичайно".

Жрналіст також розповів, що на зйомках сталась пророча заминка: в найважливіший момент перестала працювати колонка і не заграв гімн України.

В цілому ж кварталівці успішно впоралися зі зйомки, які завершилися сценою присяги президента Голобородька.

Нагадаємо, на офіційному Telegram-каналі команди Зеленського з'явилося важливе нагадування для українців.
Команда шоумена настійно радить заздалегідь перевірити свої дані у списках виборців, адже виправити непорозуміння і неточність можна буде не пізніше, ніж за п'ять днів до виборів.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський розповів, щозробить одразу ж після перемоги на виборах.

Також Знай.ua писав, Зеленський хоче створити найбільшу команду спостерігачів в історії країни.