Відомий український шоу-мен та актор, а з недавніх пір ще й кандидат у президенти Володимир Зеленський розповів про чотири головні законопроекти, які він представив би в першу чергу після перемоги на президентських виборах в Україні.

Цю інформацію передає "Политека".

"Ми представимо проекти законів "Про народовладдя", "Про зняття недоторканності з Президента України, народних депутатів і суддів", "Про імпічмент президента України" та "Про відкликання народного депутата України"". Володимир Зеленський

Крім того, Зеленський підкреслив, що терпіти не може заздрості, байдужості і зради. Кандидат у президенти України пообіцяв, що якщо український народ розчарується в ньому, він піде з політики.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, на офіційному Telegram-каналі команди Зеленського з'явилося важливе нагадування для українців. Пост починається з питання – а чи перевірили ви свої дані у списках виборців?

Команда наполегливо радить перевірити ці дані заздалегідь, і нагадує, що якщо у них буде якась помилка – наприклад, в ПІБ або даті народження, її слід негайно виправити і внести коректні дані. У Зеленського також зазначили, що виправити непорозуміння і неточність можна буде не пізніше, ніж за п'ять днів до виборів.

"А ви вже перевірили свої дані у списку виборців? #зевыборы

Якщо так— чудово, а якщо ні — то Зе!команда радить зробити це завчасно. Чому? Якщо в даних буде якась помилка (в даті народження або ПІБ), внести правильну інформацію можна буде не пізніше, ніж ЗА П'ЯТЬ ДНІВ ДО ВИБОРІВ.

Зробити це дуже легко: необхідно взяти документи, які підтверджують правильність даних, і написати заяву у відділ ведення Державного реєстру виборців або дільничну виборчу комісію.

Нагадаємо, що Зеленський торкнув мільйони сердець флешмобом.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Квартал 95 пожартував над дружиною Луценка.

Також "Знай.uа" писав, Зеленський розповів, що зробить одразу ж після перемоги на виборах.