Студія "Квартал 95" в останньому випуску програми "Чисто News" висміяла стеження за кандидатом у президенти Володимиром Зеленським і передвиборну рекламу Порошенка. Як відомо, у передачі обговорюють події дня у гумористичній манері.

"Міністр інфраструктури Омелян заявив: "Уряд - не Хогвартс! У нас немає чарівних паличок, щоб відремонтувати всі дороги!" Тепер все стає на свої місця: пенсіонери погано живуть, тому що у пенсійного фонду немає молодильних яблук, а в єдиних чоботях-скороходах втік Янукович...", - йдеться у випуску.

Порошенко копирует лозунги Путина | Новый ЧистоNews от 09.02.2019

Министр инфраструктуры Омелян заявил: "Правительство - не Хогвартс! У нас нет волшебных палочек, чтобы отремонтировать все дороги!" Теперь все становится на свои места: пенсионеры плохо живут, потому что у пенсионного фонда нет молодильных яблок, а в единственных сапогах-скороходах убежал Янукович...

Geplaatst door Чисто News op Maandag 11 februari 2019

Актор студії Євген Кошовий обговорив стеження за Володимиром Зеленським під час фестивалю "Ліги сміху" в Одесі і припустив, що його проводять співробітники СБУ.
"Чому саме на "Лізі сміху"? Якщо таким чином вони хотіли дізнатися, хто замінить Надю Дорофєєву в кріслі тренера, то можна було просто дочекатися ефіру. Виявляється, за Вовою стежило 12 автомобілів. Є думка, що стеження було встановлено самими СБУ. Тому дорогі співробітники СБУ, якщо ви хочете дізнатися, як у Вови справи, просто подивіться його влог", - розповів Кошовий.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Раніше повідомлялося, що на офіційному Telegram-каналі команди Зеленського з'явилося важливе нагадування для українців. Пост починається з питання – а чи перевірили ви свої дані у списках виборців?
Команда настійно радить перевірити ці дані заздалегідь, і нагадує, що якщо у них буде якась помилка – наприклад, в ПІБ або дату народження, її слід негайно виправити і внести коректні дані. У Зеленського також зазначили, що виправити непорозуміння і неточність можна буде не пізніше, ніж за п'ять днів до виборів.
Раніше Знай.uа повідомляв, Зеленський розповів, що зробить одразу ж після перемоги на виборах.