Скандальне розслідування вбивста активістки Катерини Гандзюк набирає обертів. У зв'язку з цим головного прокурора Херсонської області Віталія Тригубенко вирішили звільнити. Також у відставку подав заступник голови Херсонської обласної державної адміністрації Євген Рищук.

Про це пише видання 368. media з посиланням на власне джерело в Генеральній прокуратурі України.

Віталія Тригубенко обійняв посаду головного прокурора області у серпні 2016 року. Він є братом народним депутатом від фракції "БПП" Сергія Тригубенка. У внутрішніх органах прокуратури України він працює з липня 2004 року. За цей час обіймав посади від помічника прокурора району до начальника управління з питань захисту прав громадян та інтересів України на території тимчасово окупованого півострова Крим.

Варто зазначити, що в серпні минулого року активісти влаштували в прокуратурі Херсонської області погром. У будівлі спрацювала пожежна сигналізація, а коридори прокуратури були в диму. У результаті Тригубенко зустрівся з учасниками акції у себе в кабінеті, а в будівлю прокуратури прибула поліція, щоб вивести з приміщення людей.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Підозру у вбивстві херсонської активістки Катерини Гандзюк висунули очільнику Херсонської облради Владиславу Мангеру. Генпрокурор Юрій Луценко також розповів, що життя Гандзюк оцінили у $ 5600. Зараз правоохоронці проводять обшуки у помешканні Владислава Мангера. Його мають доправити до Києва у Печерський суд, щоб обрати запобіжний захід.

Нагадаємо, що голові облради Херсонщини Владиславу Мангеру оголосили підозру в організації вбивства Катерини Гандзюк.

Як повідомляв "Знай.ua", в поліції прокоментували затримання активістів під час акції "Хто замовив Катю Гандзюк", яка пройшла сьогодні, 9 лютого, в Києві.

Також "Знай.ua" писав, що охоронці Порошенка безжально порвали плакат активіста з написом "Хто замовив Катю Гандзюк?".