Студія "Квартал 95" зараз гастролює містами України з благодійними концертами. Так, актори студії дали концерт в Ужгороді. Однак за 3 години до виступу на сайті з'явилися місця виключно за попередніми запрошеннями.

Про це пише PMG.ua.

Концерт був анонсований заздалегіть і мав відбутися у суботу, 9 лютого. Ціни на квитки коливалися у межах від 350 до 1950 гривень. Та спостерігачі ГО "ОПОРА" виявили, що за 3 години до заявленого концерту на сайті з'явилися місця лише за запрошеннями.

Цікаво, що студія "Квартал 95" провела у місті два концерти. Обидва заходи пройшли у залі Закарпатського обласного муздрамтеатру. У касі спостерігачу ОПОРИ повідомили, що на концерт, який почався о 17:00, могли зайти лише за запрошенням, які мали змогу отримати заздалегідь учасники АТО та члени їхніх сімей, люди з інвалідністю тощо. Також волонтерка організації, яка працює із військовослужбовцями, розповіла, що отримала від організаторів 100 запрошень для того, аби роздати їх військовим.

Глядачка, яка отримала запрошення, розповіла, що організатори присилати їх поштою по заявкам. Причиною цього стало те, що бажаючих відвідати захід було значно більше, ніж міг вмістити драмтеатр в Ужгороді.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Керівник студії та кандидат у президенти України Володимир Зеленський зазначив, що такі благодійні концерти вони проводять регулярно, однак раніше вони про це не розповідали, бо їх не запитували, а піаром команда не займалася. Зі слів кандидата, це для них традиційно – безкоштовний концерт вдень, а ввечері - комерційний.

Однак ГО "ОПОРА" відзначає, що такі дії Зеленського можна розглядати, як порушення правил ведення виборчої кампанії. Кандидату в президенти заборонено надавати потенційному виборцеві на пільгових умовах товари чи послуги і при цьому згадувати його ім’я. Проведення безкоштовного концерту за участю Зеленського може сприйматися саме як надання виборцеві послуг, а це вже містить ознаки підкупу виборців.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський знайомить із командою: ще одна жінка у політиці.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Зеленський терміново звернувся до українців: спасибі за все, бережіть себе.

Також "Знай.uа" писав, що Зеленський розповів, про те, що зробить одразу ж після перемоги на виборах: 4 основних законопроекти.