Українці дізналися, який зріст у відомого українського гумориста, а з недавніх пір ще й кандидата у президенти Володимира Зеленського. Так, на офіційній сторінці його передвиборного штабу в Instagram повідомили, який у Зеленського зріст тіла.

В одному з Instagram Stories за 11 лютого було опубліковано, що зріст тіла Володимира Зеленського - 170 сантиметрів.

Варто відзначити той факт, що художній керівник студії "Квартал 95" у день свого народження подав документи і був офіційно зареєстрований кандидатом для участі у виборах президента України 31 березня 2019 року.

Відомо, що Володимир Зеленський народився 25 січня 1978 року в місті Кривий Ріг. У шлюбі з 2003 року на Олені Зеленській. Має двох дітей – дочку та сина.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

За 2017 рік задекларував 7,3 мільйонів гривень доходів. В банках тримає 434 тисяч доларів (в основному в Приватбанку у Латвії) і 1,2 мільйонів гривень. Готівкою має 285 тисяч доларів і 50 тисяч євро.

До речі, громадянська мережа "Опора" заявила, що виступ кандидата в президенти від політичного руху "Слуга народу" Володимира Зеленського в Ужгороді "можна розцінювати як підкуп виборців".

У коментарі місцевим журналістам, сам Зеленський зазначив, що такі благодійні концерти вони проводять регулярно, проте "раніше вони про це не розповідали, бо їх не питали, а піаром команда не займалася".

Квартал 95 з концертом в Ужгороді

Нагадаємо, що Володимир Зеленський розповів про чотири головні законопроекти, які він представив би в першу чергу після перемоги на президентських виборах в Україні.

Як повідомляв портал Знай.uа, у мережі набирає популярність проект #ВибориБезБрехні, де аналізуються висловлювання кандидатів у президенти і їх слова перевіряються на чесність.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський вже отримав посвідчення президента зі своїм фото і готується до інавгурації. Щоправда, відбувається це лише на знімальному майданчику фільму "Слуга народу", в якому лідер студії "Квартал 95" виконує головну роль.