Російський президент Володимир Путін прагне сухопутного коридору до Криму, однак на даному етапі не зважиться пробивати його. Зараз він застосовує тактику вичікування. Таку думку висловив ветеран зовнішньої розвідки генерал-лейтенант Василь Богдан, пишуть Факти.

"Спочатку це було в їх планах. І вони від своїх планів не відмовляються. Кремлю потрібно знищити Україну як державу, розбити на частини. Зараз вони продовжують перекидання військ до наших кордонів", – наголосив він.

За словами колишнього генерал-лейтенанта, Путін все-таки сподівається на реванш проросійських сил в нашій країні, відтак він чекає результатів президентських виборів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Він розуміє, що у України є підтримка з боку західних країн. У Кремлі також розуміють, що в разі військової операції – наприклад, пробивання сухопутного коридору в Крим, будуть гинути і російські солдати. І хоча, як відомо, Путін не особливо дорожить життями своїх військових, він поки не зважиться на таке", – сказав Богдан.

Нагадаємо, раніше йшлося, що "ДНР" не збирається відновлювати зруйноване місто. Відновлення зруйнованого війною Дебальцеве заморожено. Так званий "Депутат парламенту" так званої "ДНР" Наталія Чекарева повідомила, що процес відновлення зруйнованого війною окупованого Дебальцеве заморожений через відсутність фінансування.

"Депутат" парламенту "ДНР" Наталія Чекарева про ситуацію з відновленням Дебальцеве: процес відновлення зупинений, грошей немає. Сорян, хлопці, все на Сирію пішло, а "російський Донбас" нехай живе тепер в г ** ні і руїнах. Йому ж ніхто нічого не обіцяв", - підписав відео автор публікації.

Також "Знай.ua" писав про те, що перед виборами в Україні Путін всіляко намагатися розділити українське суспільство і дискредитувати небезпечних для Кремля кандидатів.

Як повідомляв "Знай.ua", колишній народний депутат від Партії регіонів і екс-лідер вигаданої кремлівськими політтехнологами "Новоросії" Олег Царьов зізнався, що Росія зазнала фіаско в Україні.